woensdag, januari 18, 2012

De eerste dag

Waar kijken die honden nu naar?
Muddles en Bitz hebben 3 herten gezien, eentje lag er gewoon in de sneeuw en trok zich van blaffende honden niks aan. De honden zouden zo uit de raam van de 2e verdieping springen om erbij te kunnen.

De eerste 12-uren dienst na bijna 2 jaar van gewone 8-uren diensten is goed verlopen en de lengte van de dienst viel me reuze mee. Je moet gewoon met een heel andere instelling naar je werk gaan, en behalve werk niks anders moeten of willen doen die dag. Er was een tekort aan verpleegkundigen op de afdeling, en ze wilden me al meteen alleen zetten met een groep patienten . Na even discussie stemde ik ermee in, maar toen de persoon die me in zou werken dat hoorde was ze het er helemaal niet mee eens. Het resultaat was dat we toch samen werkten. Achteraf gezien was dit wel beter en ik kon er beter inrollen op deze manier. Ik zou nog 1 inwerkdag krijgen, maar ik denk niet dat ik dat nodig heb. Ik moet zeggen dat de afdeling me tamelijk chaotisch overkwam, hopelijk geen dagelijks gebeuren!

Dit artikel zagen we in de krant; iemand heeft hier in het dorp een boa constrictor onder zijn huis gevonden! Je zou het maar tegen komen. Niet echt wat je in New York zou verwachten!

Labels: , ,

5 Comments:

Blogger duijsensfamily said...

nee die keken "waar blijft vrouwtje nou"?

8:49 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Beste Annemiek,

Allereerst mijn complimenten over uw blog! Ik lees heel graag over huisdieren en heb zelf ook 1 hond en 2 katten en zou er ook een heel blog over vol kunnen schrijven.
Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Lianne Bovensteeg en ik ben werkzaam voor Jumbopet.nl, een online dierenwinkel. Momenteel help ik hen met het onder de aandacht brengen van de webshop en zoek daar creatieve manieren voor.
De manier waarop ik het doe is door een kwalitatief artikel te schrijven over honden of katten en daarin verwerk ik een link naar de website van Jumbopet.nl. Het artikel bevat verder geen reclame en is van waarde voor de bezoekers van je blog. Hier hebben u en uw lezers dus ook iets aan.

Graag zou ik horen hoe u hier tegenover staat en of het mogelijk is om een artikel aan te leveren.

U kunt mij bereiken via lianne@jumbopet.nl

Met vriendelijke groet,

Lianne Bovensteeg
Jumbopet.nl

7:05 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Lianne, bedankt voor het compliment, maar ik doe hier liever niet aan mee.

11:29 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Deze reactie is verwijderd door de auteur.

11:29 a.m.  
Blogger Bibi said...

Weer een nieuwe fase, ik hoop inderdaad dat het chaotische maar van tijdelijke aard is.

8:43 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?