maandag, december 26, 2011

Kerst en verjaardag

Zo was het kerst en zo was het weer voorbij. Op kerstavond had ik een avonddienst, en dat was wel de rustigste dienst ooit. Ik geloof dat we iets van 10 patienten totaal hadden, terwijl het normaal wel 30 of 40 kan zijn. En niemand die voor wat nutteloos kwam, ook wel zo goed. Het zorgde wel voor een lange avond, maar iedereen had lekker eten meegebracht (ik had tiramisu gemaakt, heel goed gelukt), en we hebben gekletst en gekheid gemaakt. Dus een beetje zelf een feestje gebouwd.

Kerstdag was leuk. In tegenstelling tot vroeger toen de kinderen ons al om 6 uur wakker kwamen maken, was ik als eerste op en had een ontbijt van pannekoeken en eieren zo ongeveer klaar toen we opstonden.

DSCN1463
En ook nog snel een slinger opgehangen voor Niels. Hij mag dan wel 18 zijn nu, maar een slinger krijgt hij toch nog.


Na ontbijt werden de kadootjes opengemaakt, en we zijn allemaal weer goed verwend. Ik had een yoghurtmaker gekregen (de eerste yoghurt is al klaar, en lekker), een Betty Crocker kookboek, mijn favoriete, en omdat mijn oude van ellende uit elkaat valt, en iets wat ik helemaal niet verwachtte; een nieuwe laptop. Nou, zo kan ik wel even vooruit! De jongens waren ook tevreden met hun dingetjes, en ze hadden voor elkaar ook leuke kadootjes uitgekozen. Vroeger deden we Niels z'n verjaardagskado's 's middags om het allemaal gesplitst te houden, maar nu hij ouder is wil hij ze meteen na de kerstkado's. Vooruit dan. Hij vindt het wel leuk om een extra kado te krijgen. Van ons kreeg hij een mobiele telefoon.

Een van de weinige foto's waar ik de jarige op krijg!
In de loop van de dag Skypten we nog met het thuisfront, en zo waren we er in Nederland ook een beetje bij.

Na het kerstdiner was er taart!

2 Comments:

Blogger Bibi said...

Nog van harte met Niels zijn verjaardag! En leuk dat je op je werk toch nog een beetje kerst hebt kunnen vieren:-)

6:42 p.m.  
Blogger Petra said...

Van harte met Niels' verjaardag! De eerste jaren dat we hier waren moest ik ook regelmatig op feestdagen werken. Niet leuk, maar wel speciaal met collega's.

9:47 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?