vrijdag, oktober 23, 2009

Hutje

De verplichte inentingen voor New York's gezondheidszorgwerkers zijn definitief van de baan. Nou ja, voor dit jaar dan, wie weet wat ze volgend jaar weer verzinnen. Het is geschrapt, niet omdat er zoveel protesten waren, maar omdat er te weinig vaccin zal zijn.

Afgelopen weekend zijn we begonnen met hout ruimen, en het lijkt alsof we nog niks gedaan hebben. Je kunt in ieder geval weer het kippenhok bereiken zonder over de boomstammen te hoeven klimmen.

Het geraamte van onze sugar shack staat ook. Vanmiddag zou Micky vrij nemen en zouden we het dak erop maken. Helaas werd het opeens druk op zijn werk en tegen de tijd dat hij thuis kwam regende het. We hebben er een zeil over gegooid, hopelijk blijft het een beetje droog.



De herfstkleuren zijn dit jaar al bijna voorbij voordat ik tijd gehad heb om ervan te genieten. Er is nog wel wat kleur te zien, en vooral op de iets warmere plekjes.



Labels: , ,

6 Comments:

Blogger Ymkje said...

Een veel gehoorde klacht; lange rijen voor een vaccinatie die er dan niet blijkt te zijn. Nu vergt het natuurlijk een gigantische organisatie, maar de distributiekanalen lopen nog nergens echt goed.

8:58 p.m.  
Anonymous hilde said...

'Sugar shack'? Hoe vertaal je dat? Wat is dat? Wellicht heb ik ergens een blog gemist...

Groetjes,

8:08 a.m.  
Blogger Bibi said...

Tja vaccineren of niet vaccineren. Wij zijn er nog niet uit, maar zoals wij leven komen we ook niet erg veel onder de mensen...
Ik ben benieuwd hoe je sugar shack er uit gaat zien:-)

9:16 a.m.  
Blogger Petra said...

Ik ben benieuwd, hoe die shack eruit gaat zien en ook, hoe jullie het sap weer gaan "oogsten"!

4:17 p.m.  
Blogger Annemiek said...

Hilde; ik weet niet hoe je het vertaalt, het is een gebouwtje waar het maple sap tot stroop ingekookt wordt. Je kunt het niet binnenshuis doen; 40 liter water verdampen voor 1 liter stroop geeft teveel vocht in huis.

9:24 a.m.  
Anonymous hilde said...

THX!

10:13 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?