donderdag, oktober 01, 2009

Aktie!

Onze afdeling is op zoek naar een nieuwe manager. Ik was al gevraagd of ik niet voor die positie wilde solliciteren. Ehh, nee dank je. Hoewel ik nadat ik wat tijd heb gehad om erover te denken het misschien toch wat geweest zou zijn, zeker nu we een nieuw afdelingshoofd hebben. Maar ik zou dan full time moeten werken, en samen met mijn studie zou ik dat niet klaar krijgen.
Gisteren heb ik, samen met nog een paar andere collega's een manager kandidaat geinterviewed, vandaag nog eentje, en volgende week nog twee. We hebben verschillende goede kandidaten.

Vanmiddag kwamen er een paar kleine tornadootjes door het huis; Inge met Adrian en Matthew. Ik had een Nederlands vlaggetje aan de brievenbus gedaan zodat Inge het huis deze keer niet zou missen :)
Het was leuk. Zoveel energie en aktie hebben we allang niet meer in huis gehad. Ik had een kist Duplo uitgehaald (wie wat bewaard die heeft wat, he, het familiemotto), en dat was wel geslaagd. Alles moest onderzocht worden!

De hondjes waren niet zo blij. Kibbels liet zich gewillig aaien, maar begon toch een beetje nerveus te worden, en Bitz gromde en blafte, dus ik heb ze allebei maar gauw naar beneden in hun hok gedaan. Bitz is gewoon een erge bangerik, ze trilde helemaal bij het zien van die kleine mensjes in haar huis. Dan is het beter om haar op haar eigen veilige plekje te zetten.

2 Comments:

Anonymous Bianca (Hollandranch) said...

Fijn dat je goede kandidaten hebt !

Ach de hondjes, dan is het inderdaad beter ze apart te zetten.

8:41 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hahaha, (eindelijk weer internet), leuk om telezen. Die mannetjes zijn inderdaad tornadootjes. Heel erg bedankt voor de stroopwafel. :)

9:23 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?