donderdag, oktober 15, 2009

Niezen

Waarom iemand die ziek is beter thuis kan blijven, en waarom je maar beter in je mouw of zakdoek kan niezen.
Bleh!

H1N1 eenvoudig uitgelegd.

Labels:

3 Comments:

Anonymous Bianca (Hollandranch) said...

Iek, dat ziet er vies uit. Hoorde vanmiddag in de supermarkt iemand heel vies snotteren en moest direct denken aan je blog ha ha.
Heb toen ik thuis was nog eens extra goed mijn handen gewassen ,met dit soort virussen die rondwaren ben ik blij dat mijn meeste contacten via email (en er komt niemand anders aan mijn toetsenbord want dat schijnen helemaal bronnen van ellende te zijn) en telefoon zijn.

9:02 p.m.  
Blogger DixieChick said...

Ik maak zelf ook altijd mijn telefoon met een lysol wipe schoon. Ik vind dat zo'n vies ding.

En soms word ik echt onpasselijk van al mijn hoestende en snotterende studenten. Tegenwoordig vraag ik of ze weg willen, want ik heb liever dat ze een college missen dan dat ze iedereen in de klas aansteken.

Ik zit er nou toch over te denken om toch maar een griepprik te halen dit jaar...je voorlichtingscampagne werkt goed! :)

11:23 a.m.  
Blogger Bibi said...

Bah bah bah!
In Blossburg op de creche was een swineflu geval ontdekt, daar zit ons nichtje ook. Hopelijk maken ze daar grondig schoon maar ik betwijfel het.
Ik was mijn handen echt vaak, zowiezo altijd zodra ik thuis kom. Ik denk dat het maar goed is dat we bacterieen niet zo duidelijk zien, anders zou ik waarschijnlijk niet meer onder de mensen komen.

10:56 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?