zaterdag, augustus 29, 2009

Verhuis

Het is een drukke week geweest. Ik heb wat extra gewerkt (door vakanties en zieken), en het semester is weer begonnen. Dit semester doe ik 2 cursussen. Family Health Care, wat online is, en Epidemiology op woensdagavonden. Ik zal er later wel wat meer over vertellen.

Bart en Tim hebben woensdag hun sleutel gehaald van het apartement, en nog eens gekeken wat ze allemaal nodig hadden. Vorig jaar hadden ze al voor dit apartement getekend, en we wisten niet meer precies wat er wel en wat niet bijzat. Het is helemaal gemeubileerd; de bedden blijken "full size" te zijn, dus we moesten om te beginnen al nieuwe lakens kopen. Dan nog allerlei kleine dingen voor de keuken en schoonmaakmiddelen (die ze hopelijk ook echt gaan gebruiken!) Dus vanmorgen hebben we samen eerst flink geshopt bij Wal Mart. Je kunt zien dat de studenten weer terug in de stad zijn, want de winkel was al flink leeg geplunderd. Dingen zoals beddegoed kopen de studenten die van ver komen hier zodat ze niet hoeven te slepen, en dat is aan de lege winkelschappen te zien. We zijn toch voor alles geslaagd, al was het allemaal niet in de kleur die ze het liefst hadden.

Dus nu zijn Bart en Tim helemaal ingetrokken in hun "garage". Het zijn me toch jongens! Ze hadden gewoon hun dozen meegenomen die ze vorig semester ingepakt hadden toen ze uit hun apartement vertrokken. Ten eerste hadden ze geen idee meer wat ze allemaal hadden. Pannen, bestek? Geen idee. Op het eind van een semester met 3 anderen in een apartement weet niemand meer precies wat van wie was, dus iedereen neemt dan maar wat mee en ze wisten niet meer wat er in die dozen zat. Dus vandaag werd er uitgepakt. Zo kon het wezen dat er een vuile braadpan uit de doos tevoorschijn kwam... Waarom zou je ook alles thuis eens nakijken?


Hun apartement, ik vindt het wel leuk uitzien. Ze hebben er wel zin in om hier te wonen!


Het uitzicht vanuit hun apartement; het huis van de verhuurder. De trap op, helemaal boven, is het andere apartement dat we vorig jaar bekeken hebben.


De zijkant van het grote huis.


Als je binnenkomt, kom je in de huiskamer. We hebben er nog een tafel aan toegevoegd.


Keukentje. Inclusief vaatwasser!


Vanuit de deur waar je binnenkomt; rechts de huiskamer, links eerst de badkamer (ook klein) en de keuken. Rechtdoor Tim's kamer, en ernaast Bart's kamer.


Tim's kamer.


Bart's kamer. Zo'n groot bed is wel fijn voor die lange slungels.


Bart hoeft maar de straat over te steken, en hij is op school. Gemakkelijker kan niet.

Labels:

6 Comments:

Blogger Bibi said...

Getsie, zat er echt een vieze braadpan in die doos? Hihi typisch hoor. Maar wel een heeel leuk optrekje en praktisch gelegen!

1:05 p.m.  
Blogger Petra said...

Dat ziet er leuk uit! Ja, jongens zijn wat dat betreft heel anders, dan meisjes. Wel fijn, dat de broers samen in een apartement kunnen wonen.

5:24 p.m.  
Anonymous www.hildezug.info said...

Het huis kon er zo eentje uit Zwitserland zijn ;-) (de buitenkant bedoel ik!)

Leuk dat ze samen een appartement delen, en ook nog zo dicht bij school!

Groetjes,

3:18 p.m.  
Anonymous www.vandijkjes.punt.nl said...

Ik moest wel lachen hoe dat er aan toe gaat met al die dozen.. Ziet er wel heerlijk uit hoor en zo dicht bij school is ook niet verkeerd.

Nog een jaartje dan mag ik er ook aan hoor! Zucht..

Hier bij de Wall mart vorige week was het ook een gekkehuis. Overal studenten met pap en mams aan het winkelen. Karren vol huishoud dingen, school en meubeltjes werden er weg gesleept.

gr petra

9:28 p.m.  
Anonymous Bianca (Hollandranch) said...

Wat een GAAF huis en superleuk die appartementen zo, heerlijke plek lijkt me.

11:52 p.m.  
Blogger Ymkje said...

Gezellig samen met je broer in een apartement. Het ziet er heel leuk uit allemaal. Lekker dichtbij school ook, dat zal hun studieresultaten vast ten goede komen :)

2:41 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?