vrijdag, augustus 14, 2009

Van alles en foto's

Micky heeft nu ook de foto's van zijn telefoon op de computer gezet, dus bij deze nog een paar plaatjes. De kwaliteit is wat minder.


Op heldere dagen was Mount Ranier vanuit zijn hotelkamer te zien. Toen wij er waren was het weer niet zo helder dat je dit kon zien.


Zijn "kantoor", oude tweede wereldoorlog barakken die naar stof en schimmel roken. Zie ook die porta-potty ongeveer in het midden van de foto.

Handig dat Micky ook wat foto's maakte, zo kom ik zelf ook eens af en toe in beeld.


Of in ieder geval half.

Of met de haren overeind bijna van de boot waaiend.




Tim denkt, moet dat nou?


Niels die net zijn hoofd uit het raam probeerde te steken.

Op zondag zijn we naar de Adirondacks gegaan om Bart maandagmorgen bij zijn field study cursus af te zetten. Het plan was om met zijn allen naar het waterpark in Old Forge te gaan, maar is letterlijk in het water gevallen. Veel te koud en miezerig en toch waren er mensen in het park toen we langsreden. Tim en Niels waren thuis gebleven, en zo hadden Micky en ik wat tijd alleen met Bart. We zaten in het Marina motel in Inlet, dat was ooit onze eerste vakantieplek in de Adirondacks. Vlakbij was een eettentje waar de locals bij de bar zaten. Ze hadden er lekkere pizza. Daarna hebben in Inlet rondgelopen (het is maar een piepklein plaatsje), en een lekker ijsje gegeten. Net toen we bij het water kwamen kwam de zon door de wolken. Wat een mooi gezicht.


In de verte een kano op het water.

Dan kwam er deze week 's avonds een paar mensen bij de overburen binnenvallen die ze zeker niet verwacht hadden!







Ik zat buiten en hoorde al een een tijdje 'woosh woosh' dat heel langzaam dichter bij kwam. Uit nieuwsgierigheid liep ik een eindje achter het bos in om te zien waar de ballon was; net bij het veldje achter van de achterburen. Ik dacht dat ze daar zou landen, maar ze gleed verder, net boven de boomtoppen achter in onze tuin, en ik zwaaide naar de mensen in het mandje. Even later landden ze bij de overburen, net tussen de electriciteitsdraden en het huis. Wat een landingskunst! Leuk om te zien, en we hadden ons entertainment van de avond gehad.

3 Comments:

Anonymous Bianca (Hollandranch) said...

Die balonnen zijn ENORM van dichtbij he ? knappe landing, hier zien we ze nooit.

10:54 p.m.  
Blogger Ymkje said...

Jullie hebben een erg leuke vakantie gehad, mooie foto's ook. Leuk om te zien die hete lucht ballonnen en giga van dichtbij.

4:49 a.m.  
Blogger Petra said...

Mooi de foto met Mount Rainier.

Nou dat zorgt wel voor sensatie zo'n ballon in je tuin....

10:20 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?