zondag, januari 04, 2009

Zonnetje

Vandaag scheen de zon! Ja, dat is nieuws hier, en is de laatste tijd niet veel voorgekomen. Niels, Bitz en ik hebben een korte wandeling gemaakt in het bos, het was nog koud. Kibbels mocht niet mee. Sinds vrijdag loopt ze mank. Ze doet wel vaker rare dingen, zoals van de tafel afspringen, waar ze natuurlijk niet op mag. Ze is ook wel eens vaker een beetje mank geweest, en dat gaat dan binnen een paar uur weer over. Ik weet niet wat ze deze keer gedaan heeft. Ze lijkt geen pijn te hebben. Als het deze week niet over gaat moet ze toch maar eens naar de dierenarts. Ze laat zich wel verwennen met de trap op en af gedragen te worden!


Zielige Kibbels! Ze kan toch best wel hard lopen op 3 poten. Zeker als er wat eten te halen valt.

Vanmiddag zijn we bij Chili's gaan eten; Niels had zijn verjaardags 'uit eten' nog tegoed. Op zijn echte verjaardag lukt dat natuurlijk nooit. Het was gezellig.

Het was een goede dag om de auto eens door de car wash te doen. Gewoonlijk ga ik naar de plek waar je zelf de auto wast, maar deze keer ging het op Micky's manier. Ik moet wel zeggen dat het een stuk sneller was.


Even een stortregen!


Weer blinkend. En ik heb weer een zwarte auto in plaats van een witte.

In Treman park gingen we even bij de waterval kijken. Dat was vooral koud, omdat de zon al onder begon te gaan.


Labels: , ,

4 Comments:

Blogger Petra said...

Lekker voor Niels zo even zijn ouders voor zich alleen. Die waterval is prachtig! Als honden konden praten zou het perfect zijn, toch? Hopelijk loopt ze snel weer als een kiviet, em beagle ;).

10:25 p.m.  
Blogger Petra said...

Onze Connor heeft ook zo af en toe last van zijn voorpootje. Ben hem nu glucosamine gaan geven (de gewone voor mensen bij de Walmart vandaan) En sinsdien geen manke pootje meer. Misschien ook wat voor jullie?

8:59 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

wat mooi die waterval !

Zo zielig zo'n mank lopende hond, ik heb van de dierenarts vitamines gekregen (2 x per dag 3 cc in zijn snuit en hij vind het erg lekker)voor Jason want hij is te snel gegroeid. Beterschap aan Kibbels !

10:48 p.m.  
Blogger Bibi said...

Wat een schitterende waterval! Wij hebben twee kleintjes in our backyard maar lang niet zo mooi als deze. Geniet van de zon!

9:32 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?