zondag, december 21, 2008

Nog meer sneeuw.

We've had a lot of snow in the past week, below are some pictures!

Ik geloof dat ons virusprobleem opgelost is. Hoe het kan weet ik niet, maar de firewall stond uit, en dan krijg je zoiets!

Als je gisteren naar buiten keek was het echt een kerstplaatje. De hele dag sneeuwde het licht en vielen de dikke vlokken langzaam naar beneden. Met de sneeuw die er overal op de bomen ligt een heel mooi gezicht. Net zoiets als je in films ziet met namaaksneeuw en waarvan je denkt 'wat een nep'.

Ik heb gewerkt, en 's avonds in het donker op weg naar huis vond ik de beelden heel sprookjesachtig. Het sneeuwde niet meer, en de kerstverlichtingen bij de huizen waren bedekt met sneeuw. Vooral een kerstboom met gekleurde lichtjes die door de sneeuw schenen was heel mooi. Als ik de kans krijg zal ik eens op pad gaan om wat foto's te maken, maar vanmorgen waaide het hard, en veel sneeuw is al van de bomen afgewaaid. Door deze wind was er wel sneeuw op de kerstkrans voor de deur gewaaid, dat ziet wel mooi uit.


The wreath on the door, complete with snow.

Micky en de kinderen hadden gisteren hun kerstkado's gekocht voor iedereen. Wel leuk om de verhalen te horen, hoe ze de hele mall wel 3 keer afgelopen hebben. Ze splitsen zich dan op en gaan met z'n tweeen op pad, en dan wisselen ze zodat ze elkaars kado's niet zien. Niels vertelde vanavond in geuren en kleuren wat hij voor Tim had gekocht. Goede tip: vertel Niels nooit een geheim, want hij kan zijn mond niet houden. Hij weet het zelf ook want hij zei dat het goed was dat ze niet een week eerder gegaan waren en hij zijn mond maar 4 dagen hoeft te houden en geen 2 weken.

Ik had al wat kado's onder de boom gelegd, maar dat vond Niels helemaal niet leuk. Gewoonlijk leggen de kinderen de kado's die ze voor elkaar kopen onder de boom, en kerstnacht leggen wij die van ons erbij zodat ze daarmee wakker worden. Om ze er nu al te hebben liggen vond hij dus niks, en ik heb ze weer weg gehaald! Het is toch nog een lekker kind!

Vandaag ligt er weer wat sneeuw bovenop wat we al hadden.

De oprit;




Kibbels.





Er lag een hele berg sneeuw voor het huis, en daar gingen Niels en Bart een tunnel in graven. (The snowplow pushed a whole bunch of snow toward the house, and Bart and Niels decided to dig a tunnel).












Kibbels graaft mee (Kibbels helps digging).


Bart komt door de tunnel (Bart in the tunnel).

Bart en Bitz:



Tim was er niet bij, die was nog moe van een feestje gisteravond (Tim is not in the pictures. He was too tired from a party last night, a welcome home party for a friend that is now in the air force).


Vanmiddag heb ik een stukje gelopen; dit is een van de twee jagerszitjes die nog in het bos zijn, het andere zit een heel stuk hoger in een andere boom (tree stand in the woods for hunting; we let someone hunt deer on our property).

Labels: ,

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Je zou denken dat kinderen die hier al jaren wonem de sneeuw niet meer zoveel kan schelen maar zo te zien zijn mijn kinderen niet de enige die er plezier aan hebben.

Gr petra

9:58 p.m.  
Blogger Petra said...

Wat een leuke foto's en filmpjes 1

De krans ziet er extra leuk uit zo met de sneeuw erop. Alvast hele fijne kerstdagen gewenst!

8:07 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Dat ziet er echt prachtig uit en die krans aan de deur kan zo op een kerstkaart. Zou ik hier ook wel mooi vinden een paar dagen sneeuw maar niet te lang ;-)
Ook leuk voor de honden zo te zien.

Heb je geen icoontje onderin je scherm als je firewall uit staat ?
Gelukkig maar dat het weer opgelost is.

11:22 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?