dinsdag, juni 24, 2008

2 klaar, nog 1 te gaan

Nieuws is is dat Niels gisteren zijn laatste melktand is kwijtgeraakt. Eindelijk. Elke keer als we bij de orthodontist kwamen werd erop gehamerd dat die tanden eruit moesten, maar ik wilde niet nog eens geld uitgeven aan tanden trekken. Hij had een rij van 4 dubbele tanden die muurvast zaten en die hij met veel moeite eruit heeft kunnen wiebelen. Nu kunnen ze eindelijk verder met zijn beugel.

Zijn laatste schooldag was vandaag. De raporten zullen met de post komen, maar van aardrijkskunde wist hij zijn eindcijfer al. Hij had het heel goed gedaan, en dit was een les op high school niveau, die ook mee zal tellen voor high school. Ik ben wel trots op hem.

"Graduation" nummer twee zit er nu op. Niels had zijn "Moving up ceremony". Er wordt wel wat van gemaakt, alleen vond ik het te lang duren.
Hij zat te oefenen in ongeinterresseerd kijken ergens achteraan.Alweer een periode afgesloten. Leuk om de kinderen te zien waar hij de basisschool mee heeft doorlopen, ze zijn bijna niet te herkennen, zo opgegroeid.
Op naar de high school.

Labels:

4 Comments:

Blogger kastelke said...

Proficiat, Niels! En natuurlijk ook aan zijn fiere (groot)ouders!

6:58 a.m.  
Anonymous Bianca (Hollandranch) said...

Gelukkig dat die tand eruit is gekomen ! en gefeliciteerd !!! hartstikke goed

6:35 p.m.  
Blogger Kasaka said...

Ach, die Niels, net als Saskia de jongste. Leuk, dat je ouders erbij waren om alles mee te maken! Helaas ging dat bij Saskia mis. ;(.

8:45 p.m.  
Anonymous www.vandijkjes.punt.nl said...

Ook mijn jongste gaat nu naar de highschool. Inderdaad weer een periode afgesloten.

Mooi dat die tand er uit is. Ook daar tijd voor een nieuw tijdperk.

gr petra

11:04 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?