donderdag, juni 19, 2008

Anybody out there?

Ik heb hier geen teller op mijn blog, en heb geen idee hoeveel mensen dit lezen en wie dit zijn. Ik kwam er achter via een Nederlands verpleegkundige forum dat het er minstens 1 is waarvan ik helemaal geen idee had, ik neem aan dat het er meer zijn.
Dus....
Wie ben je? Hoe ben je hier terecht gekomen? Wat zorgt ervoor dat je terug komt kijken? Vooral de stille meelezers, laat eens een reactie achter.

16 Comments:

Blogger Guus said...

Nou ik weet niet of ik een stille lezer ben, maar ik heb je blog zo'n twee jaar geleden gevonden. Ik weet het niet precies, maar waarschijnlijk door Kastelke's lijst met Nederlands/Belgische bloggers in Amerika.

8:09 a.m.  
Blogger Jessica said...

Hier die ene stille onbekende van het ziekenhuisforum haha. Ik lees je blog nu sinds een jaar en ik heb je gevonden via je profiel van het forum, en via een link op een andere blog. Er zullen vast wel wat meer mensen zijn die meelezen inderdaad! Groetjes Jessica (neuropleeg)

http://for-better-or-nurse.blogspot.com/

1:31 p.m.  
Blogger Petra said...

Ik ben allerminst stil, ha ha!

4:06 p.m.  
Blogger USA2007 said...

Ik denk dat ik destijds via het AllesAmerika forum op je blog ben gekomen en volg het sindsdien regelmatig. Het is eigenlijk begonnen destijds omdat ik zelf naar de VS ging emigreren en graag wilde weten wat jullie hier allemaal meemaken. Nu lees ik omdat het leuk is op de hoogte te blijven van wat jullie meemaken.

6:45 p.m.  
Blogger Petra said...

Ik ben ook nooit zo stil, maar kom vaak even aanwaaien hier ;-)

7:46 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hier weer geen stille lezer ;-) maar ik weet toch echt niet meer hoe ik op jouw blog terechtgekomen ben. Zal de leeftijd wel zijn ;-)

8:31 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hoi,

ik ben wel zo'n stille lezer die het bloglezen ontdekte toen buufs zus voor 2 jaar in the States zat. Sindsdien volg ik meerdere blogs en op het jouwe ben ik volgens mij via Petra in New York terechtgekomen. Vind het gewone dagelijkse leven ver van Nederland leuk om bij te houden.

groetjes,

Sylvia

1:15 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ook ik geen stille lezer. Volgens mij heb ik je blog gevonden door te googlen op Nederlanders in NY. Aangezien wij daar heen gingen verhuizen.

Gr petra

1:35 a.m.  
Blogger Jasmino said...

Trouwe -niet stille- lezer hier.... al een hele tijd overigens. Geen idee hoe ik je blog destijds heb gevonden..... misschien via het forum?

1:44 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Via Petra's blog ben ik op jouw blog terecht gekomen en sindsdien lees ik het regelmatig. Ik vind het vooral leuk om te lezen over de verschillen die jullie ervaren in de diverse regio's in Amerika. Ga zo door!

Groeten, Marieke

4:52 a.m.  
Blogger kastelke said...

Niet stil, en niet onbekend.
Ik vond je via Alles Amerika en nam je zo op in de grote lijst van Nederlandstalige Bloggers in Amerika:
http://www.allesamerika.nl/forum/viewtopic.php?f=12&t=5806&start=0

10:15 a.m.  
Blogger DixieChick said...

Ook niet echt een stille lezer hier. Ik heb je blog volgens het allesamerika forum gevonden, en vind het leuk om het bij te houden.

3:01 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ik denk dat jij eerst een reactie bij mij achterliet en ik zo op jouw blog ben terecht gekomen, maar ik kan verkeerd zijn... Ik lees al jaren trouw je blog, maar dat wist je al!

Groetjes,

1:56 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hoi Annemiek!

Ik lees nog steeds elke post op je blog omdat ik het leuk vind op de hoogte te blijven van jouw/jullie belevenissen :-).

Groetjes,

Laurens

9:03 p.m.  
Blogger Dennis (Dento) said...

Hoi Annemiek,

Ik ben ook een van die stille lezers... ;-)

Op de een of andere manier ben ik nooit zo sterk in het reageren op andermans blogs, maar vind het wel leuk om ze te lezen. Eigenlijk heel fout van me, want ik vind het zelf ook erg leuk om reacties op mijn blog te krijgen.

Ik zal mijn leven gaan beteren!

Dennis (Dento van AllesAmerika)

9:59 a.m.  
Blogger Chuck and Anneke's RV travels said...

Ik lees niet elke dag je blog, maar je hoort wel bij mijn "bookmarks"
Waarschijnlijk ben ik via een van de Petras op jou blog terecht gekomen. Ik vind het leuk om jou ervaringen te lezen. Woon zelf ook al 28-4 jaar in dit land.

groetjes,
Anneke

7:09 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?