zondag, juni 01, 2008

Droger

Nou, de droger is gearriveerd. Er was echter aan de mannen die hem kwamen brengen niet verteld dat ze de deur andersom moesten zetten. De scharnieren zaten aan de linkerkant, en ik wilde ze aan de rechterkant hebben omdat de deur anders tegen de deur van de wasmachine slaat. In de winkel hadden we al gezien dat de deur omgezet kon worden. Ze vonden het maar vreemd dat ik die deur anders wilde, maar toen ik liet zien waarom snapten ze het wel. Ze hadden echter nog nooit een deur anders gezet bij een droger, wel bij koelkasten.
Ze begonnen eraan, het is eigenlijk heel simpel, maar er bleek een ander onderdeeltje bij te horen dat besteld moest worden. Na wat gebel met de zaak is het besteld, het zal er tegen het einde van de week zijn. Eerst dachten ze dat het misschien wel $20 zou kosten, maar het blijkt toch maar $8 te zijn. Dan missen we nog de gebruiksaanwijzing, maar die kunnen we van de website halen. En ook de pootjes van de droger waarmee je hem rechtzet zijn vermist, maar die zullen ze op hun eigen kosten bestellen en eraan zetten als ze de deur komen omzetten.
Aangesloten is de droger ook nog niet, dat doen ze alleen als je een nieuwe "uitlaat" hebt. Er is niks mis met de oude buis nadat die schoon gemaakt was. Micky kreeg hem er echter niet aan met de oude klemmen, dus gaat hij morgen nieuwe halen. Poeh, het is wel moeilijk allemaal. Ik moet maar denken aan die fikse korting die we gehad hebben. Zolang het straks allemaal maar werkt. We kregen een paar telefoontjes van de winkel, en ik moet zeggen dat het wel goed afgehandeld werd.

Vanmiddag zijn we naar Taughannock Falls geweest. We hadden eerst Subway broodjes gehaald en gepicknicked. Bart werkt weer in het park, dus we brachten hem zijn lunch. Dat vond hij wel fijn. Het was behoorlijk koud bij het water, maar Bart had nog een jas in de auto liggen die ik gejat heb. Wel handig om ook een sleutel van zijn auto te hebben.
De kinderen hebben met een frisbee gegooid, en Pa, ma, Micky en ik zijn naar de waterval gelopen. Dat blijft altijd een mooie wandeling.

Labels:

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Jeetje wat een gedoe zeg die droger... ja met die slang dat hadden wij ook. Gelukkig hadden ze bij ons hem bij zich en werd dat snel opgelost..

gr petra

8:56 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hopelijk heb ik voorlopig geen nieuwe droger nodig. Heb zelf een keer die drogerslang vervangen maar die klem schoot toch terug tegen mijn duim aan. Tjonge niet eerder gedacht dat zoiets zoveel pijn kon doen even. Dat laat ik voortaan ook aan een ander over ;-)

9:55 p.m.  
Blogger Petra said...

Goh, nooit gedacht, dat een nieuwe droger zo'n gedoe zou zijn! Heerlijk zo even in de natuur, al is het koud.

10:08 p.m.  
Blogger Jasmino said...

Wat een gedoe, zo'n nieuwe droger. Hopelijk functioneert hij straks wel prima en kun je elk geval genieten van je prijsvoordeel!

12:56 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?