woensdag, april 30, 2008

Klaar met het semester!

Nu is het helemaal klaar. Vanavond mijn examen in Healthy Aging gehad. Dat was heel vreemd, ik was binnen 20 minuten klaar, en ik weet niet of het geholpen heeft dat ik de hoofdstukken nog eens nagekeken heb. De vragen vond ik nogal fluttig. Maar het zal wel goed zijn. Je doet door de rest van het semester allerlei werkstukken en dus zo'n laatste examen is maar een gedeelte van je totale eindcijfer.
Het examen van statistics had ik goed gemaakt, en mijn eindcijfer is een B+. Ik zou blij geweest zijn met een C, dus ik ben wel een beetje trots.
Voor het najaar semester is er nog wat onzekerheid wat de klassen zullen zijn. Onze goede oude George die vorig jaar Physical Assessment gaf zal weer een les geven. Daar zit ik nu niet echt op te wachten.

Dus nu... vrijheid blijheid. Nou, niet helemaal, want ik ga de komende weken wat extra dagen werken.
Het korte broeken weer is even voorbij, we zijn er erg mee verwend. Vannacht nog kans op nachtvorst en op sommige plaatsen vallen er een paar sneeuwvlokjes.

De kuikentjes doen het goed. Vooral Niels wil er elke dag mee knuffelen. De hondjes wisten niet wat ze van die gekke piepende dingen moesten denken. Ze renden ervan weg, en vooral Bitz ging zich verstoppen. Maar gisteren brachten Tim en Niels er een paar in de huiskamer en lieten de honden eraan snuffelen. Ja, toen hadden ze door wat het waren en likten ze zich er hun mond bij af en wilden ze wel proeven.

Kibbels had gisteren een erg pijnlijke ervaring. Opeens een gejank! Ze zat met haar teennagel (van die extra teen die wat boven het voetbed zit) in Bitz's halsbandje vast. Ik probeerde het los te maken, maar Bitz wurmde zo hard, en Kibbels gejank was in huilen overgegaan, het lukte me niet. Opeens waren ze los... de nagel was helemaal eruit getrokken, en Kibbels liep heel blij maar bloedend weg. Het bloeden was snel gestelpt, en ik geloof niet dat ze er heel veel last van heeft. Alleen vandaag met wandelen ging mevrouw opeens zitten en wilde niet meer verder. We zijn de rest van de weg maar langzaam gelopen en dat ging wel. De zielepoot!

Labels: ,

5 Comments:

Blogger Petra said...

Gefeliciteerd met je B+! Toch een fijne opsteker!
Cosmo heeft nu ook door hoe te laten weten, dat hij er genoeg van heeft. Ik weet nooit of het gewoon gezeur is, of dat hij echt pijn heeft. Dus uiteindelijk geef ik maar toe. Die honden toch!

10:28 p.m.  
Blogger Jasmino said...

Proficiat met je mooie cijfer voor Statistiek! Inderdaad om trots op te zijn.

Zielig, zo'n jankende hond..... ik zat ook ooit te huilen aan de telefoon met de dierenarts omdat onze hond zo'n pijn had, en ik niet kon vinden wat het was. Later bleek dat hij was gestoken door een wesp. Zooooooooo zielig zijn ze dan...... net mannen ;-)

12:16 a.m.  
Blogger DixieChick said...

Gefeliciteerd met je B+! Dat is toch maar een mooi cijfer hoor!
Ik heb zometeen om tien uur het laatste tentamen..hallelujah! Dan nog nakijken, laatste cijfers berekenen, uiteraard helemaal uitgedost naar de commencement op zaterdag, en klaar.

Je kuikentjes klinken superschattig. Misschien dat ik er ook maar eens over na moet gaan denken:)

9:46 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Netjes hoor die B+ gefeliciteerd !

wat eng zo'n nagel brrrr hopelijk is het snel weer aangegroeid.

9:15 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Inderdaad een zieke ppot letterlijk. Arm beest!

gefeliciteerd met je B+. Helemaal niet slecht hoor.

gr petra

10:12 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?