woensdag, februari 27, 2008

Sneeuw foto's (alweer)

Gisteren en vannacht is er een flink pak sneeuw gevallen. Alles zag er zo mooi uit vanmorgen. Het wordt langdradig, maar hier is weer een serie sneeuwfoto's.


Deze twee hebben superveel plezier in de sneeuw.




Een beetje kleur in al dat wit.


Sneeuwtakjes


Sneeuw op de waslijn.


Mijn tuintje in diepe winterslaap.

En wat filmpjes van Kibbels en Bitz. Er is van alles te snuffelen onder de sneeuw.






Labels: ,

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Niks langdradig. Het is de enige sneeuw die we hier in NL zien, de sneeuw op jouw foto's!!

2:44 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ook al staan mijn voelsprieten naar de Lente, ik vind je foto's prachtig. Inderdaad hier in NL geen sneeuw. Hier gaat alles goed Annemiek, af en toe mis ik het actieve bloggen. Maar nu ik zwanger ben van nummer 3 ben ik 's avonds uitgeblust. Ik ge weer bloggen als we weer naar de states gaan, hahaha nog een paar jaar wachten maar gaan zal ik, al is voor vakantie. I've got USA under my skin. Groetjes uit W'veen. Mary-Ann

4:49 a.m.  
Blogger Petra said...

Grappige filmpjes! Ik fotografeer ook altijd een stopbord met sneeuw voor wat kleur. Hier werden we met een klein pakje van zo'n tien centimeter wakker, wel erg mooi (hoewel mijn zusje er meer dan genoeg van heeft).

10:35 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hoi Annemiek, hier komt mijn email adres. moermanfamily@casema.nl
Bedankt voor je berichtje op het bijna uitgestorven log hahaha.
Have a great day !

Groetjes Mary-Ann

11:06 a.m.  
Blogger @ndrea said...

Prachtig om te zien, heb best zin in wat sneeuwpret. Maar je hoort me niet klagen, hier is na 3 weken bewolking en (zowaar) regen 'eindelijk' de zomer weer aangebroken: gisteren werd het 26C...! :)

7:51 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ik blijf het toch mooi vinden hoor die sneeuwfoto's. grappig die filmpjes met de honden in de sneeuw. Hier vinden ze het vast niet erg dat er geen sneeuw is, Teun heeft nl erg lange haren tussen zijn tenen en als hij in de sneeuw loopt krijgt hij allemaal sneeuwballen tussen en aan zijn tenen. Hij vindt het zeker niet erg. Veel sneeuwplezier nog met je doggies !

7:56 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?