woensdag, februari 13, 2008

Even foto model spelen

Vandaag heb ik zitten leren voor mijn statistiek examen voor maandag. Ik ben er nog lang niet mee klaar. Er is nogal wat mee gaande. Waarschijnlijk heeft deze leraar nog nooit les gegeven aan volwassenen die al heel lang geen wiskunde gedaan hebben. Hij geeft de indruk op ons neer te kijken. Hij gaat zo snel over de stof dat niemand er wat van snapt en vragen beantwoord hij niet goed. 4 van de 15 leerlingen kappen er al mee, en iemand heeft een brief geschreven aan de universiteit die door de meesten van ons is ondertekend. Zelf leer ik uren en uren, en snap er maar een beetje van. Ik heb een online cursus gevonden waar ik meer van opsteek dan van de leraar. Erg vervelend allemaal, maar ik wil me er doorheen worstelen, hoewel het best stressen is. Als ik dit examen ondanks het vele leren niet goed doe, zal ik ook moeten denken over de les laten vallen.

Vorige week had ik dat interview over het RN to BSN programma waar we mee bezig zijn; vandaag moest ik 's middags samen met 2 anderen die ook geinterviewd waren op komen dagen om foto's te laten maken. Ja hoor, er komt ook een foto bij in het jaarlijks rapport. Het ging helemaal officieel, met een professionele fotograaf. Op 2 plekken maakte hij een hele rits foto's van ons drieen. Eerst moesten we net doen alsof we met elkaar stonden te praten, en daarna wat meer geposeerd. Ik denk dat hij minstens 100 foto's gemaakt heeft. Daar moet wel wat tussen zitten. Mijn wangen deden zeer van een uur geforceerd lachen. Nu weten we wat een model doormaakt.

Hierna hadden we les, maar die bleek afgezegd te zijn vanwege het weer. De wegen waren slecht, maar toch niet zo erg slecht. Dan maar weer rechtsomkeer naar huis gemaakt.

5 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Wat een straf dat wiskunde, had er al verschrikkelijk moeite mee als het wel goed uitgelegd werd. Kan me voorstellen dat het op deze manier helemaal niet te doen is bijna.

Sterkte met het studeren !

Groetjes

9:25 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Balen als een leerkracht niet uit kan leggen. Dan moet ie toch echt een ander vak gaan kiezen....

12:45 p.m.  
Blogger Petra said...

Vreselijk, als je stof niet begrijpt en een leraar kan het niet uitleggen! Ben benieuwd naar de foto's, krijg je die zelf nog te zien?

5:04 p.m.  
Blogger Annemiek said...

Petra, ik denk dat ik pas een foto zal zien als het gepubliceert wordt.

8:57 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ik bewonder je dat je het volhoudt. Spijtig dat Roel niet bij je in de buurt woont, die houdt nl. veel van statistiek en heeft een engelengeduld...

Soms kijken mensen op je neer omdat ze zichzelf een houding willen geven. Misschien snapt hij er zelf ook niet veel van. Anders zou hij het veel beter uitleggen...

Veel studiemoed!

12:52 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?