woensdag, februari 13, 2008

Uno!

Kibbels en Bitz zitten helemaal te zwijmelen bij de tv en hebben hun fanmail voor Uno al op de post gedaan....

Gisteravond zaten we naar de Westminster Dog Show te kijken en een beagle, Uno, won! Voor het eerst sinds 132 jaar dat een beagle de show steelt! Bye poodles!


Uno

Niet dat we zo vaak naar die hondenshow kijken, maar toevallig gisteren wel. Tim en Niels moesten zo lachen met sommige honden. De poodles die eruit zien alsof ze sneeuwballen aan hun poten hebben geplakt, of de hond die eruit ziet alsof hij teveel vel heeft. De juryleden moesten het ook ontgelden: een streng uitziende superdunne oude dame die de honden keurt, geen lach kon er vanaf. Het is wel serieus werk hoor. De kinderen vonden haar net een zombie. Zegt de commentator ook nog "slowly she makes her way along the dogs." Goh, het arme mens ging waarschijnlijk op topsnelheid.
Dan het jurylid die kiest welke hond wint uit de laatste 7; hij heeft opgesloten gezeten in een hotelkamer zonder tv of krant, zodat hij zonder invloed van buitenaf zijn oordeel kan vellen. Echt serieuze business hoor!
Uiteindelijk won Uno dan, uit 2500 andere honden.
Beagles rock!


Maar eerst even een dutje!

7 Comments:

Blogger Petra said...

Ik had van de week ook zitten kijken.
En heb wel de groepskeuring gezien (de jachthondengroep).
Is inderdaad serieuze business. Bij de Westminster show mogen alleen kampioenen meedoen en het is een "eer" om mee te kunnen doen.
Feit blijft voor mij altijd dat mijn kampioenen, die zo lekker op een kussentje lekker lui aan het wezen zijn, de mooiste kampioenen van de wereld zijn. (Ook al staat hun verre achter achter neef daar op het podium ;-)) )

11:06 a.m.  
Blogger Petra said...

Leuk, eens een ander ras. Ik hoorde gisteren van iemand, dat de Aussie het ook niet slecht deed.

4:20 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Wij hebben een beagle/basset hound (Foster), en ik moest zo lachen toen ik Uno zag "loeien" op tv gisteren - zo typisch beagle, en zo uitbundig!

8:00 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Eerlijk gezegd, vind ik poedels wel heel gekke beesten (eigenlijk zijn het de eigenaars die ik gek vind, zij scheren de poedels zo lachwekkend...)

Het heeft nogal gesneeuwd bij jullie!! Mooie foto's, Annemiek!

Groetjes,

9:14 p.m.  
Blogger Jasmino said...

Honden kunnen mooi zijn of niet, het gaat toch vooral om hun karakters! Heerlijk, die onvoorwaardelijke liefde en aanhankelijkheid die je terug krijgt van die beestjes.....

2:16 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Petra; natuurlijk blijven onze eigen honden onze grootste kampioenen!

Petra; de Aussie zat bij de laatste 7, ik vindt die van jullie mooier, maar natuurlijk is die van jullie ook een kampioen :)

Jeanine; grappig he, die Uno. Leuk dat je ook een beagle mix hebt. Het zijn lieve beesten.

Hilde; we zullen het maar niet tegen de poedels zeggen :)

Jacqueline; tuurlijk gaat het om het karakter. Het was gewoon grappig om die show te zien. Een "mut" kan de beste hond zijn die je kunt hebben.

7:45 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Deze reactie is verwijderd door de auteur.

7:45 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?