vrijdag, februari 08, 2008

Winter wonderland

Na het grauw van de laatste tijd is het nu weer wit. Dat ziet er wel mooi uit, en ik heb met de hondjes nog eens een lange wandeling van zo'n 4 mijl gemaakt. Dat had ik al een tijd niet gedaan en ik voel het!








Vanmiddag kwam de olietruck een levering stookolie brengen. Met een rotvaart komt hij in de achteruit de oprit op, anders haalt hij dat heuveltje niet in de sneeuw. Maar goed dat er deze keer niet veel sneeuw ligt; de vorige keer kwam hij echt niet omhoog, wat hij ook probeerde. Die keer gaf hij het op en belde of hij de week erna kon komen. Micky ging gauw kijken hoeveel er nog in de tank zat, dat bleek maar een bodempje te zijn. We hebben toen veel zout op de oprit gegooid, en houtkrullen die we normaal voor de cavia kooi gebruiken erop gegooid. Later kwam de truck terug en toen ging het wel goed. Oh well, deze keer geen problemen gelukkig.


Even tanken

5 Comments:

Blogger Petra said...

Wat een mooie foto's!
Prachtige omgeving. Kan het wit me hier al haast niet meer voorstellen. De bomen lopen nu ook al uit inmiddels.
Wel fijn dat je met al dat wit ook nog steeds kan stoken. Gelukkig haalde hij de rit naar boven.

6:27 a.m.  
Blogger Petra said...

Mooie foto's! Het zal hier ook weer scherp kouder worden, maar sneeuw zie ik niet in de voorspelling. Eigenlijk ook wel goed, want het creeert weer zoveel problemen. Wat een gedoe met die oliewagen!

10:35 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Gelukkig kan die olie wagen hier vrij makkelijk bij de tank komen. Geen heuveltje. Ik genoot gister morgen ook zo van de witte bomen. Er lag niet veel sneeuw maar de bomen waren zo mooi wit net als op de foto's bij jou.

8:24 p.m.  
Blogger Mariska said...

Prachtige foto's maar wat een wereld van verschil met hier: bij ons schijnt al drie dagen het zonnetje en is het ruim 10 graden.
Het voelt als ... lente!!

5:08 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

ziet er heel mooi uit die winterfoto's, gisteren en vandaag 22 graden C ruim en wij hopen op regen inmiddels weer ha ha
Wat een geluk dat die chauffeur terug gekomen is, je zult zonder olie komen te zitten met die kou.

10:57 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?