dinsdag, juni 26, 2012

Weekendje naar Tim

Afgelopen weekend zijn we naar Tim geweest. Zijn internship bevalt hem wel. Hij zegt vanalles te leren en zinnig werk te doen. Zijn baas had hem al gezegd dat ze hierna contact moeten houden, wie weet zal het tot een baan leiden. Hij heeft me uitgelegd waar hij mee bezig is, en als ik het goed begrijp is het een programma schrijven waarmee verandering in een programma gemakkelijker te doen zijn.

Zijn woonplek vindt hij wat minder. Hij noemde de man vooral vervelend. Vaak luid de muziek aan, altijd foeterend op zijn ex-vrouw. Hij voelt zich er wel veilig, anders was hij er nu al weg, maar hij denkt ervover om wat anders te zoeken. Die beslissing zal hij dan toch deze week moeten nemen als hij denkt er niet nog 2 maanden tegen te kunnen.

Het was leuk om hem te zien, en even een weekend er tussenuit te zijn. Het was zo'n ingeving vrijdagavond om zaterdag te gaan. Dat zullen we vast nog wel een keer doen.
We hadden met hem bij een winkelcentrum afgesproken, van daaruit hebben we zijn auto bij het hotel gedropt en zijn naar Bear Mountain gegaan. Daar zijn we al eens eerder geweest, het is er erg mooi. Dit keer was het zo helder dat je Manhattan in de verte kon zien liggen:



De Hudson Rivier.




Als je bovenstaande 4 foto's aan elkaar zou leggen heb je het panorama.


En alweer op een ander bankje.

Daarboven zagen we de bordjes met Appalachian Trail. Dat geeft je een idee hoe lang dat trail is!

Hierna zijn we naar de andere kant van de Hudson rivier gereden, en daar wat rondgereden, en bij een uitzichtpunt gestopt. 's Avonds hebben we in het hotel gezeten (een heerlijke suite), het was lekker kletsen met Tim.

Zondag hebben we eerst Tim's auto bij een mall geparkeerd, en daarna naar het Rockland Lake state park gegaan, daar rondgelopen, en daarna naar het Nyack Beach state park. Wat een huizen liggen daar in de omgeving! Het zijn multi-miljoenen optrekjes.

We hebben een stukje van het Hudson River Greenway Trail gelopen.

Een heerlijk fiets/wandelpad! Je voelt je klein langs de "palisades", die rotswanden (letterlijk "schutting van palen"). De rivier de Hudson lijkt net zo groot als het meer bij ons, dat is nog eens wat anders dan de Maas.

Palisades.

Product Placement.

Hierna hadden we honger en zijn we bij het Palisades Center wat gaan eten. Ha, maar goed dat we goed opgelet hadden waar Tim zijn auto geparkeerd had! De parkeerplaats was bijna leeg toen we die auto daar dropten, maar stond nu bomvol. De auto was snel gevonden. Dat is een mall waar je U tegen zegt. Je zou erin verdwalen! Vier verdiepingen en ik weet niet hoeveel winkels. Plus een schaatsbaan en bowlingbanen.
We aten onze lunch, en daarna was het tijd om afscheid te nemen. Het was leuk!

Labels: ,

2 Comments:

Anonymous Elke said...

Wat leuk, zo'n verrassingsbezoek! Dat is dus weer zo'n 'gestolen moment'. ;-)

9:10 p.m.  
Blogger Annemiek said...

Die zijn het beste!

10:22 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?