maandag, juni 25, 2012

Niels graduation

Hier zijn ze dan eindelijk, de plaatjes van afgelopen donderdag.
Dat hij me zonder morren op de foto liet zetten, uniek!

Proberen om vooral niet te lachen!


Maar ik krijg hem wel aan het lachen hoor:



Alle graduates, zo'n 250:




Dit keer had het school district wel een hele goede keurzegemaakt qua locatie voor de graduation. Alle andere keren was het op Cornell in een gebouw zonder airconditioning; dit keer was het op Ithaca College in een nieuw en airconditioned gebouw. Gelukkig want het was zeker 35C die dag.

Niels heeft al 6 keer een graduation meegemaakt, en dit keer was het eindelijk zijn eigen. Hij zei geen zin erin te hebben, want er zouden er nog wel meer komen, maar hij was toch heel trots geloof ik toen hij daar zo liep met de rest van de klas.

Wij zaten helemaal achterin, prima uitzicht op het hele gebeuren. Maar toen ging zich een heel luidruchtige familie achter ons zitten die regelmatig in een gejoel losbrak. We hebben het een hele tijd uitgehouden, maar zijn zijn het laatste half uur toch ergens anders gaan zitten, het was niet te doen. Blijheid en enthousiasme is prima, maar dat was een beetje teveel van het goede.

Het high school orkest speelde van tevoren wat muziek, ze zijn heel goed. Nadat de graduates binnen kwamen werd het volkslied gezongen door het high school koor, ook heel mooi. Er zit wat talent!

Hier zijn wat filmpjes van het gebeuren:




2 Comments:

Anonymous Elke said...

Dat is een hele groep! Geen idee hoeveel er bij ons in grade 12 zitten. Dacht er bij de commencement een 130-tal waren (maar die vielen midden in de midterms van sommigen, zucht).

Zij hebben wel een heel bijzonder kleurtje voor hun cap & gown. Heb enkel nog maar zwarte gezien, en een zeer uitzonderlijke keer iets blauw. Zijn dat voor hun de kleuren van de school?

12:23 p.m.  
Blogger Annemiek said...

Geel en rood zijn de kleuren van de school Ithaca high school is 'little red' en Cornell 'big red.' Hij is de eerste van allemaal die een kleurtje kreeg, rood is ook nog zijn favoriete kleur. Ik weet niet hoe de kleuren elk jaar bepaald worden.

5:57 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?