zaterdag, mei 26, 2012

Dagje uit


We hebben een kano aan het schuurtje hangen, momenteel meer als decoratie want we kunnen hem even niet gebruiken.

 Vorige week vond ik een mama-vogel op haar nest onder deze kano.


 En deze week zijn de jonkies uitgekomen. O, wat was de mama boos toen ik deze foto maakte. Ze probeerde me weg te jagen met haar nerveus gefladder en kabaal. Het is volgens mij een Eastern Kingbird. Ik zie ze wel eens op het gras insekten vangen, en ze doen dat al vliegend en soms net als een kolibrie stilhangend.

Kippen op het gras.

En klaar voor de picknick.

We hadden voor donderdag tickets gekocht voor de Cirque du Soleil show Dralion die in Rochester een voorstelling gaf. Het is net wat te ver rijden om 's avonds na de show nog terug te rijden en we hebben er een dagje uit van gemaakt. Het was stralend weer, en we hebben eerst een tijdje in een klein park bij Lake Ontario gezeten. Een heerlijk briesje vanaf het water, en een lekker zonnetje.


Zwaantjes kijken. 

En een foto van ons samen :)

En nog een.

Daarna ergens lekker gegeten, en naar de show. Het was echt geweldig. Een aanrader!

We hebben de nacht in een hotel doorgebracht, en gisteren hebben we nog een paar dingetjes in Rochester bekeken. We gingen eerst naar het Eastman House om daar de tuin te bekijken. Er stond wel wat in bloei, maar nog niet zo veel.

 
Het Eastman House is een museum over foto en film, maar was nog dicht. Volgende keer. 
Toen waren de batterijen op van de camera, dus verder geen foto's meer.

We zijn nog een kijkje gaan nemen bij het oude centrum, en de waterval. Er zijn bordjes waar je over de geschiedenis van Rochester kunt lezen, wel interessant.

Omdat Micky 's middags een afspraak had, gingen we weer vroeg op pad naar huis, maar we hadden nog wel tijd om een poos aan het water te zitten in Seneca Lake state park. Het waaide flink en er waren een stel kite surfers op het water, dat was leuk om te zien.
En toen weer naar huis, en nu lekker van het weekend samen genieten.

Labels: , ,

6 Comments:

Blogger Petra said...

Dat klinkt als een leuk uitje. Dat er nog niet zoveel bloeit bij jullie, hier is bijna alles alweer uitgebloeid.

2:39 p.m.  
Anonymous Elke said...

Dat ziet er sappig groen uit, jullie tuin!
En wat lief dat die vogeltjes zo'n geweldig droog en tochtvrij plekje gevonden hebben onder jullie bootje, en dat ze mogen blijven!

Was het een mooie show?

7:42 p.m.  
Blogger Annemiek said...

De show was heel mooi!

9:28 p.m.  
Blogger Bibi said...

Leuk die foto van jullie samen:-)

7:58 a.m.  
Blogger Petra said...

Drailon komt ook naar Raleigh, misschien ook maar naar toe. Vond Corteo in NL geweldig! Maar dat is in verhouding een hele kleine tent vergeleken bij het stadion waar ze hier komen dus twijfel best.

4:34 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Het stadion waar ze in Rochester waren is ook groot, maar er werd maar de helft gebruikt, dus daar kun je niet vanuit gaan. Ik heb net de preview van Corteo bekeken, en dat zijn toch weer heel andere acts dan Dralion. Zeker gaan zou ik zeggen.

8:07 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?