zaterdag, oktober 15, 2011

Alweer herfstfoto's

De herfstkleuren zijn nu wel op zijn mooist. Een week of zo later dan gewoonlijk. Na dit weekend zal het wel afgaan met al de regen en wind die we hebben. Dus ik geniet er nog even van, en heb donderdag een 4-mijls rondje gedaan, en een heleboel foto's gemaakt, waarvan hier een greep volgt.


Eerst even het rommeltje thuis.


Een halve mijl van huis.


Wat mooie bomen.


Een stukje de berg op.

En nog een stuk verder.





Even omkijkend.




De schoolbus kwam net voorbij.


Daar ergens in het dal wonen we.




Ik vindt de blaadjes op zijn mooist als er nog groen tussen te zien is.



Een oude maple; ik vond hem zo mooi.




Uitzicht over de velden.

Vandaag ben ik naar een vriendin gegaan die een eind aan de andere kant buiten Ithaca woont, ook in een prachtige omgeving. Elk jaar doen ze met een groep een lange wandeling en daar wilde ik ook aan meedoen. We waren met zo'n 20 personen, en ik had Muddles ook bij me. Dat bleek niet zo'n goed idee te zijn. Ze trok enorm had; ze wil steeds naar mensen toe en ook liepen er 3 andere honden los mee waar ze mee wilde spelen. Ik wilde haar niet loslaten, want ik was bang dat ze in deze omgeving die ze niet kent kwijt zou raken. Als ze door het dolle heen is zoals ze nu was luisterd ze ook niet naar mij. Dus ik ben bij de eerste stop, na ongeveer 3 mijl, een ander route terug gelopen. Dat was toch nog altijd 3 mijl erbij, dus het was nog genoeg voor ons. De rest zou zeker 15-18 mijl lopen. De vorige keer dat ik dat gedaan heb kon ik daarna echt geen stap meer verzetten. Het zijn nogal wat heuvels.



Connie's huis dat zij en haar man zelf gebouwd hebben.


Uitzicht vanuit hun huis.


Op de weg naar hun huis toe.


Muddles uitgeteld na een wandeling.

Labels:

4 Comments:

Blogger Petra said...

Ha ha, wat een foto van haar. Vervelend is dat, als ze niet goed mee willen lopen, Cosmo heeft dat ook weleens. Prachtige herfstfoto's, hier loopt het niet eens zover achter op jullie, volgens mij.

6:58 p.m.  
Blogger Petra said...

Prachtige foto's van de kleuren. Zo mooi inderdaad!
Die laatste foto zegt genoeg, hihihi.

5:34 a.m.  
Anonymous Bianca said...

wat een uitzicht vanaf hun huis, mooi hoor ! en die herfstkleuren zijn zeker prachtig !

9:06 p.m.  
Blogger Bibi said...

Jullie hebben dat dit jaar mooi mee kunnen maken, ik kwam daar net te laat voor terug uit NL. Maarja, volgend jaar beter:-)

11:03 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?