dinsdag, oktober 11, 2011

Foto's Treman Park

Zolang het mooie weer aanhoudt wil ik er zoveel mogelijk van genieten! Vanmorgen heb ik een rondje in Treman State Park gelopen, ongeveer 4 mijl met een stel steile trappen erin. Je voelt je spieren wel, maar zo in de natuur zijn kan niks aan tippen. Ik heb weer wat foto's gemaakt, en nu kun je het verschil in kleuren goed zien.


Lucifer Falls; een tentje op het pad waar gewerkt wordt.


De waterval bij de onderingang van het park. Het lijkt op deze foto klein, maar je staat er hier zeker 5 verdiepingen boven de waterval.


Campeerhuisje op de camping.




Als je goed kijkt zie je in de tak net boven de waterval gras hangen; zo hoog heeft het water gestroomd. Ongeveer op ooghoogte!


Een van de kleinere watervallen.









Thuis ging Muddles zich mooi op de tafel liggen. Je zou denken dat ze helemaal uitgeteld zou zijn na zo'n wandeling, maar wat een energie heeft die hond nog over! Ik was binnen en hoorde ze alle drie op het terras blaffen. Ik ging kijken; Kibbels en Bitz waren er nog maar Muddles was verdwenen. Even later zag ik haar in het bos rennen. Ze kwam een tijd lang niet terug op mijn roepen. Ik denk dat ze een kat achterna gezeten heeft. De katten van de buren komen regelmatig bij de kippen kijken en daar worden de honden wild van. Gelukkig waren de kippen deze keer niet los, anders was Muddles daar ook achteraan gegaan!

3 Comments:

Blogger Petra said...

Wat een pracht, die natuur! Ik moet ook snel weer naar een park, het begint hier nu ook mooi te kleuren. Die honden hebben eindeloos energie, Cosmo ook, ook al is hij bijna vijf.

10:00 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Wat een mooie kleuren! Leuk zo die Muddles! Ook al zon klimgeitje!
Petra uit nc

6:28 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Mooi he, de herfst! En inderdaad: genieten zo lang het nog kan met een lekker temperatuurtje!

10:53 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?