vrijdag, juni 25, 2010

Stinkdiertjes

Eergisteravond zat ik op het terras en ik hoorde wat ritselen in het bos. Ik verwachtte een hert, maar even later kwam er een stikdier moeder met 3 kleintjes het veldje op lopen. Ze waren meer wit dan zwart. Zo'n familie van stinkdieren had ik nog niet eerder gezien. De laatste tijd ruiken we wel vaker buiten een stinkdier, ze zijn dus wel vaker dicht bij huis geweest. Grappig om te zien, ze waren snel weer weg, richting beek.

Gisteren heb ik Mary nog eens ontmoet om te gaan wandelen. Ik had Muddles meegenomen naar haar huis en van daaruit hebben we gelopen. Muddles deed het heel goed samen met haar hond. Het was natuurlijk helemaal leuk om weer bij te kletsen.
's Avonds ook nog eens heel leuk bijgekletst met oude collega's, met een "Chili's night". Het was weer een afscheidsfeestje. Deze keer vertrekken er 5 mensen van mijn oude afdeling. Het is altijd een komen en gaan geweest op die afdeling, alleen die vaste kern blijft. Deze mensen die vertrekken gaan allemaal naar andere afdelingen binnen het ziekenhuis. Het was heel gezellig, en ook heel leuk was dat een van de collega's haar zus meebracht waar we zo'n 10 jaar geleden gewerkt hebben. Je kunt wel zeggen dat die toen de afdeling heel stuk levendig maakte, ze is nu een heel eind volwassener geworden. We hebben heel wat verhalen van haar opgerakeld.

Labels: ,

2 Comments:

Blogger Bibi said...

Ik heb tot nu toe alleen nog maar stinkdieren geroken, ik hoop ze ook eens tegen te komen want ze zijn toch best mooi.

10:16 a.m.  
Anonymous bianca said...

Ik vind ze zo gaaf om te zien die stinkdieren, heb nog nooit een moeder met baby's gezien (helaas). En de stank vind ik eigenlijk ook nog wel meevallen tenzij het kersvers is ;-)
Hier ruik ik ze alleen maar ik zie ze nooit.

2:01 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?