donderdag, mei 15, 2008

Gekke Kibbels

Al een paar jaar ballanceerde deze boom aan de rand van de afgrond. Nu is hij eindelijk gevallen, een stuk grond meeslepend.




Ik ben benieuwd wat het met de loop van de beek zal doen.

Kibbels wordt helemaal gek van de kuikens beneden in de kelder. Vreemd genoeg geven ze er niks om als ze zelf beneden slapen, en de kuiken aan de andere kant van de deur zitten. Echter als de hondjes boven zijn ruiken ze kip, en misschien horen ze het piepen. Ze lopen rond en krabben aan de vloer. Ze ruiken ze door kleine kiertjes in de vloer, en laat die kuikens nou ongeveer net onder de keukenkast zitten. Dat moest Kibbels verder onderzoeken. Ze werkte zich helemaal onder het rek.




Daar zit ik dan. Help me hieruit!




Laat maar, ik kom al!

Er wordt wat afgespeeld met de kuikens. Dit was dinsdagavond:



En dit vanavond:


Bijna elke dag worden de kuikens aangehaald. Als deze kuikens geen tamme kippen zullen worden, dan weet ik het ook niet meer!





We hebben de kuikens vanavond in hun buitenhok gedaan. Ze zitten wel nog in de kooi met een warmtelamp. Ze zijn nog zo klein, ik denk dat ze uit een kier in het hok zouden kunnen ontsnappen. De buren, de grote kippen, weten niet wat ze van die piepende dingetjes moeten denken!

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Volgens mij worden dit "schootkippen" straks zo tam als ze zullen worden. Ze zijn wel heel erg leuk deze kuikens. De volwassen kippen die wij van dit "merk" hebben zijn ook heel erg rustige en vriendelijke kippen vergeleken bij wat we al hebben lopen.
Gekke beesten kunnen honden zijn ha ha

8:33 a.m.  
Blogger kastelke said...

Die Kibbels! ROFL!

8:34 a.m.  
Blogger Petra said...

Geweldig die pogingen van Kibbles!
Wat leuk om die kuikentjes zo te zien opgroeien.

12:05 p.m.  
Blogger Petra said...

Ha ha ha, wat zijn honden toch grappig soms! Zo lief, die kuikentjes, erg leuk van die tamme kipjes.

2:10 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?