maandag, mei 12, 2008

Moederdag

Het weekend heb ik gewerkt, en tegen zondagavond kon ik alleen nog uitgeteld op de bank liggen. Erg druk en een paar gekke mensen. Niet zomaar dement, maar echt gek. Ik zou er een boek over kunnen schrijven, als er geen privacy wet was, en als het niet zo was dat ik de volgende week alle details alweer vergeten ben.

Zaterdag kwam ik thuis en zetten ze me allemaal in de bloemetjes. Ik had tegen Micky gezegd dat, als ze wat voor me wilden kopen, ze dan maar hanggeraniums moesten kopen. Ik bedoelde de kleine $5 potjes die je dan in de plantenbakken kunt zetten. Ik had wat meer specifiek moeten zijn. Dit kreeg ik:


Ze zijn supermooi, maar ook superduur, zo'n hangmandjes. Micky zei dat ze er alles voor afgezocht hadden! Nu moet ik plekjes gaan vinden om ze te hangen!
Gelukkig deze keer geen boom of zo waar ik een diep gat voor moet graven. Ik ben er wel blij mee, maar het is te veel!
Het zijn me toch wel schatjes!

En dan nog maar een paar tuinfoto's;




2 Comments:

Blogger kastelke said...

Wat lief van die mannen van je! Ik hoop dat je er nog veel van kan genieten, in heel zonnige dagen op je deck!

12:15 p.m.  
Blogger Petra said...

Ik heb die grote geraniums voor het huis staan in grote bakken. Ik heb de hang dingetjes eraf gehaald. Wel een fijn en kleurig cadeau! Jammer, dat je niet meer over je patienten kan schrijven, zou wel interessant zijn over die gekken ;).

1:47 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?