zaterdag, januari 26, 2008

Het einde van Rocky

Bart is deze week weer naar TC3 vertrokken, en in de weekenden werkt hij, dus veel zullen we hem niet zien. We spraken af om samen te gaan lunchen. Dat gaf ons tevens de kans om Tim een onofficiele rondleiding op TC3 te geven en Bart's kamer te laten zien. Daar was hij nog altijd niet geweest. Bij TC3 is een groot nieuw sportcomplex gebouwd, het ziet er geweldig uit. Het is wel een groeiende school; vorig jaar is er een nieuw woongebouw bijgekomen, en ze willen er nog 2 bij bouwen.

Voor lunch wilden we naar Applebee's in Cortland. Net toen we aankwamen vroeg iemand voor een tafel voor 18 personen, en kwam het hele basketball team van Oneonta naar binnen. Dat ging ons te lang duren, en we zijn maar naar A&W gegaan. Nogal een verschil met Applebee's, maar ze hebben er wel lekkere hamburgers. Het smaakte prima, en het was wel leuk.

Toen we later weer thuis waren kwam Micky voor een verrassing te staan. Er waren laatst een paar stukken van het buitenhok van de kippen gewaaid, en die ging hij er weer op doen. Onder een van die schotten vond hij Rocky! Hoewel we niet zeker zijn of dit het wasbeertje was dat eerder onze kippen bezocht heeft. Hij (of zij) was dood. Het lijkt wel alsof hij heeft willen schuilen onder die schotten, maar dat het te koud is geweest om te overleven. Helemaal had hij een kippenmaaltijd toch nog niet opgegeven.


Zie je hem?


Zielig he? Net alsof hij zo zal opstaan.
Ik voelde me een beetje CSI met foto's maken van lijkje.

6 Comments:

Blogger Jasmino said...

Oooooooooooooch, wat sneu...... Maar gelukkig leven jullie kippen nog, toch?

4:19 a.m.  
Blogger Petra said...

Ach gossie, die Rocky....

11:31 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hallo Annemiek,

Ik begrijp uit jouw blog dat jij als verpleegkundige in Amerika werkt. Ik ben zelf bijna afgestudeerd voor de HBO-V en wil voor een jaartje (of langer) naar amerika om te werken. Kan ik jouw emailadres krijgen om een paar vragen te stellen?

Mijn email is: mirjamknoll@hotmail.com

Alvast bedankt! Mirjam

4:44 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Inderdaad zielig! Eigenlijk vind ik zo'n wasbeertje wel mooi, ook al zijn de Amerikanen er niet gek van omdat ze veel schade aanrichten!

Hopelijk zijn jullie kippen nu veilig!

Groetjes,

10:02 p.m.  
Blogger Hans Hendriks said...

Ach wat zielig, ook al zien ze hier een wasbeer liever dood dan levend ik blijf het toch schattige beestjes vinden.

Op jouw reactie op ons blog:
Dan heb je wel geluk gehad dat je dat kuikentje hebt kunnen redden van die roofvogel. Ik hou ze inderdaad voorlopig in het hok en ga deze week een groter hok timmeren voor ze (met stevig gaas)
Ze zijn zo schattig, veel leuker dan ik dacht !

10:44 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hier zie je ook veel wasbeertjes en iedereen doet net alsof het ratten zijn. Nou weet ik dat ze veel schade aanrichten en dol op kippen zijn, maar ik vind ze ook wel erg leuke beestjes. Veel leuker dan die ground hog.

Hier worden ze ook veel doodgereden helaas.

Dat basket ball team was een mooi eindje uit de richting..

gr petra

11:07 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?