maandag, februari 05, 2007

Tis koud!!!

Na de prettige januari temperaturen zijn we in een diepvries terecht gekomen. Vanmorgen was het -2F, (-19C), maar de wind maakt het nog eens 10 graden kouder. Kibbels en Bitz spelen nog net zo graag in de sneeuw, maar ik maakte het maar van korte duur voor hun. Mij veel te koud zo, mijn neus valt er bijna bevroren af.
Verschillende scholen waren gesloten vanwege de kou, zodat kinderen niet op de bus hoeven te wachten. Ithaca had gewoon school, maar Micky wachtte met de kinderen in de auto op de bus.
Een van de scholen in de buurt was gesloten omdat de bussen niet wilden starten, en er moeten onderdelen in vervangen worden voordat ze weer kunnen rijden.

Het weekend heb ik gewerkt, vanmorgen leerlingen begeleiding gedaan, vanavond les, morgen weer werken en woensdagavond weer les. Het is me wat. Voor mijn volgende dienstrooster plan ik het toch wat anders in.
Vandaag is bekend gemaakt wie onze 2 nieuwe managers gaan worden, een is er van onze eigen afdeling, de ander komt van een andere afdeling. We zullen zien, ik zal maar proberen voor hun open te staan voordat ik oordeel.

Voor de Engels les van vanavond moesten we een internationale website analyseren en er een memo over schrijven. Ik had de site van dokters zonder grenzen gekozen. Waar we niet op geteld hadden was dat we er ook wat voor de klas over moesten vertellen. Dan kan ik nog zo goed bedenken wat ik ga zeggen, zo gauw ik er sta vergeet ik dat, en het klinkt mij als gewauwel in de oren. Dat is iets waar ik wel beter in wil worden. Oefening baart kunst, dan maar oefenen.

Sterretjes; de goede groep leerlingen :)

2 Comments:

Blogger Petra said...

Arghhhhh.... Bij jullie is het nog erger dan hier. Hier ook koud min 9 op het moment, maar een schijntje vergeleken bij jullie.
Heel verstandig om lekker binnen te blijven ;-)

5:37 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Blij dat ik niet de enige ben die het hier in NY erg koud vind. Moet er wel aan wennen hoor. Onze hond vind het niets. Zodra ze de koude sneeuw aan haar voeten eet ze niet hoe snel ze naar binnen moet.

Groetjes Petra

11:44 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?