zondag, januari 21, 2007

Musical

Op vrijdagavond samen met Niels op stap krijgt een sterretje. Leuk om eens samen met hem alleen wat te doen. We zijn naar de musical "High school musical" bij hem op school geweest. Het is tevens een Disney film, maar die hebben we nooit gezien.
Het was wel leuk. Jammer dat in de eerste helft het geluid te zacht was, en wij zaten achteraan. Ik had moeite met alles te verstaan. In de tweede helft waren de microfoons bijgesteld, maar toen begonnen de meiden achter ons irritant te giegelen en kletsen. Van iedereen's boze blikken en shh't trokken ze zich niks aan.
De musical was een grote productie, toch knap om zoiets op te zetten, en er zit echt wel talent tussen. Het was grappig om een meisje waar Niels mee op de lagere school gezeten heeft in een van de hoofdrollen te zien, iets wat ik toen nooit achter het kind gezocht zou hebben. Als je ze een paar jaar niet ziet herken je ze bijna niet. Van een klein iel meisje is ze opgegroeid tot een mooie jongedame die ook nog kan acteren en zingen.

Het weekend gewerkt en het was druk, maar het kan altijd erger. Ik kreeg nog een mooi compliment over ons ziekenhuis van een familie uit een andere staat. Ze zeiden dat ze nog nooit in zo'n goed ziekenhuis geweest waren. Nou, dat doet even goed, vooral na het lezen van de e-mail van onze manager dat onze scores op de enquetes omlaag zijn gedonderd. Iedereen die in het ziekenhuis heeft gelegen krijgt een enquete thuis gestuurd, en dat helpt ons om te bekijken wat we moeten verbeteren.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

High School Musical is favoriet bij Saskia en haar vriendinnen! Goed, he, die producties op school, ik sta er ook altijd versteld van.

1:48 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Wat goed dat ze dat doen, zo'n enquète. Maar dan is het ook wel leuk, als je zo hard werkt en je best doet, en met jou vele collega's dat de resultaten dan ook positief zijn. Wat leuk om zo'n voorstelling te zien, en helemaal met je zoon. Ik vind dat soort dingen leuk om te lezen, die van mij zijn nog jong maar ik geniet wel van de uitstapjes die we af en toe één op één hebben. Groetjes en veel sneeuwplezier !

4:19 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Zo'n compliment is ook een sterretje waard toch??
gr Petra

2:02 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?