zondag, januari 28, 2007

Sleetje rijden

Vandaag hebben we sleetjes eens uit de schuur gehaald, en hebben Tim, Niels en ik lekker in de sneeuw gespeeld. Bart had geen zin, maar hij heeft wel een eind met de honden en mij gewandeld.
Kibbels en Bitz vinden de sneeuw wel fijn en rennen er heerlijk doorheen.
Ze stonden aan de raam te kijken terwijl we sleeden, en wilden er ook wel bij zijn. Helaas kunnen we ze niet los laten, ik ben bang dat we ze dan nooit meer terug zien.









Na het sleeen vroeg Niels me om "cinnamon rolls" te bakken. Dat hoort er een beetje bij: na de kou lekker wat warms eten. Het kwam wel uit een pakje hoor.

Vanavond zijn we eindelijk eens voor Niels zijn verjaardag uit gaan eten. Arme jongen, laatst vroeg hij wanneer we dat zouden doen. Dat krijg je als je met kerstmis geboren bent, dan wordt dat vergeten. Steeds kwam er wat tussen en werd het uitgesteld. Nu hebben we dan een gezellig etentje samen gehad. Hierna vertrok Bart weer naar TC3.
Ik kwam er vanmiddag pas achter dat Tim en Niels morgen vrij hebben vanwege lerarenvergaderingen. Het wordt tijd dat ik die vrije dagen voor hun eens op de kalender ga zetten, dan lijk ik niet meer zo verstrooid.

Nog een foto van Kibbels en Bitz op een favoriet plekje:



Ik zou het bijna vergeten: mijn sterretjes! Dit weekend lekker thuis met de kinderen, leuke sneeuwdingen doen, en een gezellig etentje!

5 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Wat een heerlijke lange heuvel hebben jullie bij jullie huis! De kinderen zouden vreselijk jaloers zijn als ze het zagen! Wij hebben de teacher workdays net achter de rug, donderdag en vrijdag. Dan begint het derde kwartaal alweer! Dit schooljaar gaat snel!

8:39 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Wat een witte wereld! Da's pas echt winter. Verlang opeens naar de wintersport. Leuk, die filmpjes!
Enne.. beter dat je een dag tevoren ontdekt dat er geen school is, dan dat je met je kinderen op een verlaten plein aankomt...!

12:31 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Petra; kom maar even sleeen :)
Ja, het gaat snel met school.

Andrea; bij een lege school komen is me al een keer gebeurd :)

Wendy; ik kan er echt van genieten zo.

8:08 p.m.  
Blogger USA2007 said...

Dat is pas sleetje rijden. Heerlijk. En wat een ruimte. Zalig.

Sue uit Los Angeles

9:46 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Oh wat lijkt me dat heerlijk, sleetje rijden ! Da's lang geleden. Wat een heerlijk weekend. Mooi sterretje...! Groetjes

5:11 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?