vrijdag, januari 12, 2007

Antwoord

Jullie zien nog meer dan ik! Haha, het waren echt geen 2 kilo friet, maar KG voor "king size", gewoon 2 grote frietjes. Met 2 kilo friet wegwerken zouden zelfs die van ons nog moeite hebben.
Het woord gratis is ook een Amerikaans woord voor gratis. Het staat er eigenlijk dus 2 keer, free en gratis. Wat je op het plaatje niet goed ziet is dat er bij dat gratis staat om de details aan de achterkant te lezen. Daar staat dat je een gratis hamburger krijgt als je een nummer belt en aan een survey meedoet.
Dat is het dus ook niet.

Patrick raadde het (hallo Patrick!). Wat Micky bedoelde wat er mee mis was, was inderdaad de senior discount!
Ik viel haast van mijn stoel van het lachen toen hij me vertelde dat hij een senior discount gekregen had. "I feel violated" zei hij. Helemaal ongevraagd kreeg hij deze discount van een Burger King tiener. Zijn eerste senior discount, een historisch moment! Hij vond het helemaal niet grappig. De kinderen plagen hem er genadeloos mee.
Nu moet ik zeker onthullen hoe oud hij is. "Ouder dan een varken in Baarlo" zou oma zeggen. Hij wordt de grote 50 dit jaar!

Mijn sterretjes vandaag: mijn lieve oude knakker en een hele leuke wandeling in Taughannock Falls Park met Bart, waar hij honderuit praatte.

Nog even een foto van double trouble die weer eens illegaal bezig zijn, maar ik had hun bedje in de was:

6 Comments:

Blogger Petra said...

Ach, wat een knuffelige foto van de hondjes! Ik vind beagles toch ook altijd schattig, het hondje hierachtig is een beagle en ik moet hem toch altijd even aaien als hij weer eens alleen in de tuin rondloopt :(.
Grappig, die senior discount! Rick krijgt constant "Silver Wings" en AARP reclame en hij is pas 47! Ze beginnen vroeg! Arme Micky! Ik vond hem er bepaald niet senior uitzien, hoor, en Rick ook niet (vertelde hem net het verhaal), dus dat zal hem hopelijk goed doen!

8:22 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Nou ik vind dat er helemaal niks mis is met die kassabon. Als je hier iets koopt moet je een coupon hebben of korting, maakt niets uit als je nog niet "de leeftijd" hebt hoor.
"Double trouble" kijkt heel schuldig, ze weten het wel he.

8:41 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

hahaha ze mogen mij de senioren discount wel op het bonnetje zetten hoor ook al ben ik nog maar in mijn mid 30's.

Wat dat betreft ben ik gewoon een goedkope hollander :-)

Ik denk er vast anders over in een paar jaar.

Leuke foto van de hondjes.

9:55 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Alweer geen prijs !!

3:02 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ik moet erg lachen om de illegale actie van Double trouble ! Je sterretjes zijn weer de moeite waard, Annemiek. Ook ik kan genieten van die gesprekjes met Erben en Jesper...! Fijn weekend verder !

4:16 p.m.  
Blogger Annemiek said...

Petra; ik heb het hem gezegd, en hij voelt zich al wat beter :)

Blips; nee, niks mis mee om wat minder te betalen, het was alleen het idee om nu bij de senioren te horen.

Patrick; haha wacht maar tot ze jou opeens senioren discount geven, dan zeg je ook "nu al?" Misschien moeten ze al beginnen bij mid 30's.

Herm; hi hi

Mary-Ann; heerlijk he die gesprekjes. Die tieners van ons vertellen gewoonlijk niet zo veel, dus als ze dat wel doen is het extra speciaal.

7:40 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?