dinsdag, maart 05, 2013

Sport, of het gebrek eraan

Het is een emotionele week geweest. Het weekend heb ik gewerkt, het was tevens onze collega's begrafenis. Het was zondag rustig op het werk, zodat ik samen met een andere collega even naar de "calling hours" geweest ben. Het was er druk, veel mensen van het werk die ook vanuit het werk uit er even tussenuit piepten om te komen. Een andere collega is de schoondochter van deze man, dus ze zal de komende tijd genoeg steun kunnen gebruiken. Het is toch geen hartaanval geweest, maar wat het nu precies wel was weet ik niet, en hoef ik ook niet te weten.

Ik realiseerde me dat ik de laatste tijd wel erg weinig aan sport gedaan heb. Mijn dagelijkse wandelingen zijn erbij ingeschoten en daar heb ik gisteren eens verandering in gebracht. Samen met Muddles ben ik bij Taughannock Falls gaan wandelen. Dat had ik deze winter nog niet gedaan. Berekoud, maar wel lekker.
Vandaag schijnt de zon eindelijk eens sinds meer dan een week. Heerlijk.

Het maple sap seizoen is een maand geleden weer opgestart en mijn flessen hangen weer. Als je dan in de krant leest over mensen die 1000 tappen hebben. Zit ik met mijn paar tappen, maar het is hobby en ook dat krijgt me even buiten en het huis uit.


En over sporten gesproken; half januari hadden we een trimfiets gekocht. Na 2 keer gebruiken ging er iets aan kapot, het rammelde binnenin als je trapte. De producent werd opgebeld, en er zou iemand naar komen kijken. De man die zou komen belde twee keer af; de tweede keer vanwege een sneeuwstorm, dat kan ik hem niet kwalijk nemen. Toen kwamen ze eindelijk twee man sterk, en het eerste wat ze deden was ons om de handleiding vragen. Dat klonk niet goed. En inderdaad, na een kwartier proberen om de fietst open te maken gaven ze het op. Maar goed ook, ze hadden vast niet geweten wat ze moesten doen als ze er binnen in konden. Dus wij weer naar de producent gebeld. Ze vonden het maar een raar verhaal, en zei dat die monteurs niet meer terug hoeven te komen. Ze belden terug met een nieuwe monteur's telefoonnummer, we hebben een afspraak gemaakt, en hij kwam vandaag. Hij had de juiste gereedschappen bij zich, en hij heeft het kunnen maken. Hij wist precies wat er aan mankeerde en hij had deze fietsen vaker gemaakt. Dus nu, bijna 2 maanden later, kunnen we eindelijk hem eindelijk gebruiken. Hehe!

2 Comments:

Blogger Petra said...

Toch leuk hoor dat maple syrup maken. Ik ben er dol op en lijkt me leuk om te doen. Toch typisch dat ze monteurs sturen die de fiets niet kennen.

5:28 p.m.  
Blogger Cardboard Fan said...

Dat is gelukkig weer goed afgelopen met die fiets. Ik zag vandaag bij een paar mensen uit de tuin allemaal rook komen uit van die kleine schuurtjes, die zijn vast al syrup aan het koken.

2:48 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?