maandag, december 03, 2012

Even compleet!



Dinsdag kregen we een telefoontje van Bart dat hij en Carly donderdag zouden komen. Dat was even een leuke verrassing! Micky en ik gingen ze donderdagavond in Elmira op het vliegveld halen. Ik had geen vluchtnummer, maar dacht dat er op zo’n klein vliegveld toch wel niet zo veel vliegtuigen aan zouden komen. Laat er nu net op zijn tijdstip 2 gepland staan, eentje uit Detroit en eentje uit Philadelphia. Het eerste kwam aan uit Detroit, geen Bart. Het tweede uit Philadelphia had een half uur vertraging, wat 3 kwartier werd, en daar waren ze dan eindelijk. Wat een leuk weerzien! Ik was blij ze weer te zien. Het is pas een dikke 2 maanden geweest, maar het lijkt zoveel langer deze keer. Ze blijven 2 weken en gaan dan naar Hawai, waar hij voor het eerst de ouders zal ontmoeten. Ben benieuwd! Hij heeft wel even een pauze verdiend, nadat hij bijna non-stop 12-14 uur per dag gewerkt heeft, vaak 6 dagen per week! 

Ik had deze week per ongeluk 3 dagen van 12 uur ingepland staan om te werken, en daarbij de 2 ochtenden met leerlingen maakte voor een erg lange week. Vrijdag en zaterdag moest ik werken, vrijdag was Tim jarig, maar hij kwam pas laat thuis en we zaten om 10 uur ‘s avonds aan de verjaardagstaart. Gelukkig werd ik zaterdag wat eerder naar huis gestuurd, omdat we niet genoeg patienten hadden. Die avond waren we eindelijk echt met zijn allen samen. Dat was heel erg leuk, en het is de realisatie dat die momenten niet meer zo vaak zullen voorkomen wat het extra speciaal maakt.
Zondag hebben we onze kerstboom gehaald en alles opgezet. Iedereen hielp flink mee. Tim’s werk was de verlichting, met als gevolg dat we niet alleen in de kerstboom lichtjes hebben, maar ook rondom de ramen, de boekenkast en de gang. De jongens amuseerden zich prima samen, geweldig zoals die samen met elkaar kunnen omgaan. Ze doen graag spellen samen, niet alleen videospellen, maar ook een kaartspel Magic of bordspel Risk. Carly doet het allemaal mee. Ze heeft zaterdag ook voor het eerst geskied met Bart; hij zou het haar wel even leren. Ze gingen naar Greek Peak, die dit weekend voor het eerst open was. Ze hadden het heel leuk gehad, en zullen het vast nog wel eens doen. Heel grappig is dat een vriendin van mijn werk op Facebook zei dat ze met haar 3 kinderen was gaan skien, en ik reageerde dat ze Bart en Carly misschien ook wel gezien had (ze heeft hun nog nooit ontmoet). Bleek dat inderdaad het geval te zijn, en dat ze veel met Carly gepraat had en haar toegejuicht had als ze zonder vallen het oefenbergje afging! Klein wereldje!


Labels:

4 Comments:

Anonymous Elke said...

Zo'n verrassingsbezoek is onbetaalbaar!

Hoe gaat het ondertussen met Tim?
En zit Niels al in de examen? (Dario heeft vandaag een eerste projectpresentatie gehad, en heeft vrijdagavond Math)

8:56 p.m.  
Blogger Petra said...

Heel herkenbaar, die blijheid als iedereen bij elkaar is. Dat is denk ik toch anders dan in Nederland, zelfs als mensen in andere delen van dat land wonen. Hier zijn die afstanden zoveel groter.

10:37 p.m.  
Blogger Kristel Holsbeek said...

Een heel fijn weekend gehad dus!!

2:45 a.m.  
Blogger Cardboard Fan said...

Leuk dat jullie weer even allemaal samen waren en wat een toeval van dat skieen:-)

10:33 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?