dinsdag, januari 24, 2012

Klantenservice en tekenen

Het kan soms raar gaan met de post. Opeens krijg je een kerstkaart die op 14 december is afgestempeld en in een envelop zit die lijkt alsof een pitbull erin gebeten heeft. Een wonder, echt, dat er nog 2 kaarten en een foto inzaten!


Ik hoefde de envelop niet eens meer open te maken. Hij was al aan twee kanten open, en hing nog met een snippertje van aan de andere twee kanten. Gelukkig dat het toch nog aankwam!

Ik probeer tegenwoordig eens wat meer te gaan tekenen en schilderen. Ik ben echt nog flink roestig, en niks is echt zoals ik het wil, maar hier zijn een paar dingetjes.

Kibbels.

Een poging hert, het lijkt ook een beetje op een lama. Houtskool en pastel.

 Er wordt zoveel geklaagd over dingen die misgaan. Ok, met bovenstaande over de post doe ik daar ook aan mee, maar soms gaat het wel eens heel erg goed, en het volgende is een staaltje super klantenservice. Via Amazon had ik een boek besteld uit 2 delen bestaat. Ik kreeg het pakketje en er bleek maar 1 deel in te zitten. Daar was ik natuurlijk niet blij mee, en ik emailde hun meteen. Binnen een uur kreeg ik email terug met een verontschuldiging, en dat ze deel 1 niet hadden, maar ik kon het boek terug sturen op hun kosten en een nieuw bestellen zonder porto kosten, en met levering binnen 1 dag. Dus het boek heb ik mooi teruggestuurd, en een nieuw besteld. Ik kreeg nog een email dat het boek wat later aan zou komen, want ze hadden er geen op voorraad, maar ik kreeg het toch nog binnen 2 dagen. Op alle emails die ik stuurde kreeg ik prompt antwoord binnen een uur. Klantenservice waar iedereen een voorbeeld aan kan nemen.







4 Comments:

Anonymous Elke said...

Ik durf niet te denken waar mijn hond of hert op zou lijken. Denk dat men het meer onder 'comisch' zou klasseren, als iemand al zou herkennen wat de bedoeling was, hahaha. Dus ik vind dat wel knap hoor!
Je zou haast willen dat die kaart haar verhaal zou kunnen doen!

10:07 a.m.  
Blogger Petra said...

Ziet er goed uit, die tekeningen, je bent toch je eigen grootste criticus altijd. Amazon heeft super klantenservice!

7:15 p.m.  
Blogger Bibi said...

Wat is er toch allemaal met die kaart gebeurd, inderdaad een wonder dat alles er nog in zat! Je hond ziet er goed uit en ach, het hert doet probeert gewoon een lama na te doen;-).

9:29 p.m.  
Blogger duijsensfamily said...

misschien hadden ze bij de post honger???
Mooi die tekeningen! Ik kan niet eens een rechte lijn trekken, laat staan iets tekenen wat ook nog ergens op lijkt...

9:38 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?