woensdag, juni 30, 2010

Honden blog

Bart, Tim en ik gingen in Treman Park een stuk wandelen, samen met Muddles en Bitz. Terwijl Muddles gewoonlijk heel goed aangelijnd loopt ging het wat minder goed met een tweede hond erbij. Dan wil ze alleen maar bij Bitz zijn.
Bitz heeft zo haar eigen manier om naar benenden te lopen. Niet gewoon maar op de trap, maar op het muurtje, met aan de andere kant een afgrond. Een echte berggeit is het.




's Avonds ben ik naar de eerste les van Muddles' doggie training geweest. Deze keer gaan we naar Petsmart; met Kibbles en Bitz was ik bij iemand thuis geweest. Van haar hoorde ik niks meer terug, en ik weet niet of die training doorging. Na 1 les bij Petsmart kan ik wel zeggen dat ik die vorige training fijner vond. Bij haar is een groot afgezet gebied buiten, bij Petsmart zitten we bij elkaar in een vrij kleine ruimte. Als er dan ook nog eens een paar honden bij zijn die bijna constant blaffen is de chaos compleet. Wat een kabaal. Muddles en nog een andere hond zaten rustig te kijken, de andere 3 waren wat wild met veel blaffen en aan hun halsbandje trekken. Af en toe wilde Muddles wel naar een andere hond toe, maar verder deed ze het heel goed. Ik wil dat ze wat meer contact heeft met andere honden, ze is nu nog wat bang, hoewel ik er bij de training niet veel van merkte. Ik geloof dat ze het wel interressant vond.

Labels:

5 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ongelooflijk, die Bitz!

2:54 a.m.  
Blogger Petra said...

Vind je dat niet eng, Bitz langs zo'n afgrond? Ik zou mijn hart vasthouden! Wij hebben Petsmart training gedaan en dat ging er gelukkig niet zo luid aan toe!

11:39 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Ik heb Bitz nog aangelijnd, dus ik zou haar nog in haar harnas hebben hangen als ze valt, maar ze is zo zeker van haarzelf, ze valt niet.

10:14 p.m.  
Anonymous Bianca said...

Die durft die Bitz, pffff

11:06 a.m.  
Anonymous Karin said...

Hij heeft er wel plezier in zo te zien!

6:00 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?