vrijdag, mei 22, 2009

Wandeling

Deze week ben ik een paar keer gaan wandelen in Treman Park. Op dinsdag was het pad in het ravijn nog niet open. De scalers waren nog aan het werk. Jammer dat ik geen camera bij me had, het is wel een mooi gezicht hoe ze aan die touwen hangen en de losse rosten loswrikken. Domderdag was ik weer in het park en waren ze klaar met dat gedeelte en kon ik een rondje lopen. Het is mooi als altijd.





Behalve de plantjes die bevroren zijn doet de rest van mijn tuin het prima. Wel vond ik allerlei gaten gegraven, ondanks het hek is er een konijn of marmot in gekomen. Hij heeft niks opgegeten gelukkig, alleen maar wat gegraven.


Helemaal achteraan prei en uien, en in de eerste en tweede bak peultjes.


Sla en koriander.

Donderdagavond was er in het ziekenhuis het employee recognition dinner. Mensen die al heel lang in het ziekenhuis werken krijgen een diner aangeboden. Aangezien ik er nu 15 jaar werk zit ik ook bij die old timers. Er zijn mensen die er al 30 of 40 jaar werken, daar heb ik nog even voor te gaan. Het was wel leuk. We konden een gast meenemen, dus Micky ging mee. In het cafetaria waren de tafels mooi gedekt, het eten was echt heerlijk. Ze hebben een paar hele goede koks! Er werden de nodige toespraken gehouden, en na het eten vertelde iemand iets over iedere persoon die erkend werd. Mijn tijdelijk afdelingshoofd vertelde over mij, en ze had wel aardige dingen te zeggen. "Onderschat haar niet" vond ik wel grappig.

Labels: , ,

5 Comments:

Blogger kastelke said...

Hmmm, jullie gaan lekker kunnen smullen als die plantjes klaar zijn met groeien!
En wat leuk van je afdelingshoofd. Ik denk dat ze helemaal gelijk heeft!

1:52 p.m.  
Blogger Petra said...

Ziet er goed uit je plantjes!
Hopelijk blijft het konijntje weg.

Wat een leuk iets dat je een dineetje aangeboden kreeg. Heel speciaal.

3:07 p.m.  
Blogger Petra said...

Leuk, zo'n dineetje als waardering voor je werk. Mooi toch altijd zo'n wandelplek met waterval, ik kan er ook nooit genoeg van krijgen. Hopelijk blijven je plantjes gespaard van knaagtandjes!

5:46 p.m.  
Anonymous Bianca (Hollandranch) said...

Ben jaloers wel op je plantjes, hier staat de boel te verdorren ondanks het water geven, alles hangt overdag helemaal slap van de warmte, vrees dat het niet veel gaat worden dit jaar.

Leuk dat diner als waardering !

11:35 p.m.  
Blogger Bibi said...

Leuk om zo in het zonnetje gezet te worden, is altijd goed om te weten dat je gewaardeerd wordt. Wat heb je al lekkere dingen in de tuin groeien, en wij moeten nog beginnen.
Groetjes uit Liberty!

6:02 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?