donderdag, september 25, 2008

20 jaar!

Net zoals nu was er 20 jaar geleden deze tijd verkiezingstijd. Er was die avond een debat tussen de 2 kandidaten (de eerste Bush en Dukakis) waar ik naar wilde kijken, maar Bart stak daar een stokje voor. Hij had zo'n haast deze wereld binnen te komen, en in plaats van 's avonds op de bank voor de tv te zitten, zaten we in het ziekenhuis met onze eerste zoon.
Wat een jaren zijn het geweest, wat een avontuur om een kind op te zien groeien. Het is een tijd van eersten: voor het eerst naar huis met een nieuwe baby, pa en ma die voor het eerst hun eerste kleinkind zien, die heerlijke eerste lachjes (net op tijd, want doet dit kind nu niks anders dan eten?), de eerste keer kruipen (opeens was hij in de keuken), opeens lopen, naar school, en dan fast forward... naar college.

Happy birthday Bart!

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Gefeliteerd Bart en jullie ook natuurlijk. Al is dat iets on amerikaans heb ik begrepen.

Wat gaat de tijd toch vreselijk hard he.

fijne dag petra

10:20 p.m.  
Blogger Petra said...

En zo zijn er 20 jaar voorbij...
Gefeliciteerd met jullie zoon!

2:50 a.m.  
Blogger kastelke said...

Proficiat met je verjaardag, Bart!

En ook een proficiat voor de ouders.

3:00 p.m.  
Blogger Petra said...

Gefeliciteerd, Bart! Inderdaad, zo terugkijkend lijkt alles nog maar zo kort geleden, maar er is in die tijd eindeloos veel gebeurd! Een fijne verjaardag voor hem, komt hij nog naar huis om het te vieren?

3:22 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Beetje laat maar alsnog van harte gefeliciteerd !
Tijd gaat veel te hard eigenlijk.

5:04 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hoi Annemiek,
Volgens mij heb je ooit wel eens kuikens online besteld, kun je mij doorgeven wat de website daarvan is ajb ? wil er ook zo graag nog een stel bij hebben ;-) mijn emailadres: hendriks@windstream.net

Bedankt vast ! en groetjes
Bianca

5:38 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?