maandag, juni 30, 2008

Ontmoeting

Het is leuk zoals bloggen en internet tot contacten kan leiden met mensen die je anders nooit zou ontmoeten. Een poosje geleden kwamen we er achter dat we zelfs van 2 dorpen in Limburg komen met alleen de Maas ertussen. Op zondag hadden we afgesproken met Ruud en Suzanne om te gaan lunchen bij Viva Taqueria. Het was erg leuk. Grappig zoals je al van alles van elkaar afweet zonder elkaar ooit gezien te hebben.
Niet te geloven, maar dit zijn de eerste Limburgers die we leren kennen die hier wonen.
Na de lunch gingen Ruud en Suzanne Cornell bekijken, en wij hadden nog wat boodschappen te doen.

Thuis gekomen zat er een vreemd kind op de bank: Bart wilde naar de kapper en Niels wilde ook wel mee. Voor het eerst gingen de grote en kleine broer samen op stap. Niels is goed kort gesnoeit! Zijn haren waren zeker 20-25 cm lang, nu nog maar 1-2 cm. Wat een verschil! Een foto mag ik hier toch niet zetten van hem, dus je moet het maar gewoon geloven.

Vandaag was het stralend weer. Zo mag het van mij blijven; overdag zon en 's nachts regen. Het lijkt wel of de tomaten, mais en bonen elke dag 10 cm groeien. Ik heb foto's gemaakt, maar blogger geeft me momenteel wat problemen en het lukt niet om ze te zetten. Dat volgt nog een keer.

3 Comments:

Blogger Petra said...

Leuk, he, zulke ontmoetingen! En die Niels! Kai ziet er ook een stuk beter uit met korter haar, ik vind het toch leuker voor jongens, hoor.

9:47 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Mmm tomaten, mais klinkt goed allemaal. Hier staat alles te verdrogen buiten, water geven helpt niet eens eigenlijk, het kookt gewoon in de hete lucht buiten.

Leuk dat je op zo'n manier mensen ontmoet.

11:58 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Is zeker weer voor herhaling vatbaar Annemiek. Leer Micky dan ook een wat limburgs :-)

4:14 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?