vrijdag, mei 09, 2008

Happy Nurse's Week

Het is hier 'nurse's week' van 6 tot en met 12 mei, maar of we nu 'happy' zijn. Dit jaar heeft de leiding hard hun best gedaan om er wat van te maken met wat dingetjes te organiseren. Dingen die vooral met eten te maken hebben. Gelukkig brachten ze het naar de afdeling want het was zo druk dat er van pauzes nemen niet veel kwam.
Ze hebben een grote gedrukte poster hangen bij de ingang van het ziekenhuis met daarop grote foto's van verpleegkundigen die ook echt in ons ziekenhuis werken (en geen fotomodellen), en "Nurse's, making a difference every day". Ik heb mensen zien lopen met deze buttons op. Allemaal woorden, maar ach, een beetje waardering is wel fijn. Aan het omzetten van de woorden naar daden werken we nog.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Grappige button ! Hopelijk draagt de directie deze ook ? ;-)

11:22 p.m.  
Blogger kastelke said...

Moge het een hart onder de riem zijn: afgelopen zondag heb ik een verpleegster nog gezegd dat zij heel vriendelijk was. We waren op babybezoek in het moederhuis.

9:25 a.m.  
Blogger Petra said...

Vorige week hoorde ik op het nieuws, dat er, vanwege de slechtere economische tijden, weer meer verpleegsters terugkomen. Hopelijk zien jullie dat ook.

10:55 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Dan ben je zo'n beetje een bekende verpleegster als je foto aan de ingang prijkt!!

Ook nog happy Mother's day toegewenst!!

Groetjes,

5:53 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?