zaterdag, maart 22, 2008

Ski dag

Een stralend weertje vandaag! Wel nog koud, maar de zon maakt veel goed.

Toen ik vanmorgen de hondjes uit hun hok liet en opkeek zat Trent daar opeens. Een vriend van Bart, hij was blijven slapen, wat ik niet wist. Gisteravond hadden Alex, Trent en Bart videospellen zitten spelen beneden. Af en toe kwamen ze even de keuken plunderen. Wel leuk om ze over de vloer te hebben. Die jongens kennen elkaar al sinds hun kleutertijd, en kunnen het nog altijd goed samen vinden. Ze zien elkaar niet zo heel vaak.

Vandaag zouden ze samen gaan skien, en dat was ik ook van plan. Micky en ik vertrokken vroeg, maar eerst moest hij nog even ontbijt gaan halen. Zijn favoriete plaats is de Lincoln Street Diner, een heel klein restaurantje in een woonhuis. Alleen de "locals" komen hier. Het eten is er lekker, een oude man staat achter het fornuis, en ze kennen er iedereen's naam. Achter het huis is de kleine parkeerplaats, maar daar staat me toch een krot.


Kijk eens wat daar links staat. Hm.

Bij Greek Peak was het niet druk. Ik denk dat veel mensen niet aan skien denken als er geen sneeuw ligt waar je woont. Het was prachtig, goede sneeuw met alleen hier en daar wat ijs. Het was nog een koud windje, maar heerlijk skien. De eerste vrouw waar is mee in de lift zat zei dat we "so lucky" waren. Ik moest hiermee lachen want de meeste mensen zullen "lucky" vinden als het echt lente wordt. De dag voor Pasen, en dan skien! Maar Pasen is wel erg vroeg dit jaar.





Toen ik even pauze nam kwamen Bart, Trent en Alex ook net aan. Ik ben ze later op de piste niet meer tegen gekomen.

Later vanmiddag hebben we in de tuin gewerkt, Niels en Tim hielpen ook mooi mee om takken en bladeren te ruimen.
De skiers kwamen ook weer terug. Alex had het erg koud gehad; hij was zijn handschoenen en muts vergeten. Ondertussen hebben ze Bart bij Greek Peak gestrikt om volgend weekend te werken. Ze krijgen namelijk een ski-pas als ze daar werken, maar moeten die elke keer op het kantoor gaan halen als ze willen skien. Op die manier kan de manager hun te pakken krijgen om te werken. Hij was ook voor morgen gevraagd terwijl hij vrij is, en wilde dan niet werken. Hij heeft echt veel gewerkt deze winter, en nog maar een paar keer geskied, en dan gaf ze een opmerking "ja, je kunt wel altijd hier komen om te skien maar niet om te werken." Nu trekt Bart zich daar niks van aan, maar ik vond het wel een vervelende opmerking.

Vanavond hadden we pizza gemaakt, en het was wel interessant om de discussies aan te horen tussen de jongens terwijl we aten. Zo kom je nog eens achter het dagelijkse college leven van hun. Ze hadden het over hun roommates onder andere, en wie er het ergste stonk. Blijkbaar gaat daar niet iedereen elke dag onder de douche.
Een ander onderwerp waren baantjes bij McDonalds. Daar hadden ze allerlei verhalen over. Wel leuk om allemaal eens te horen.

Labels: ,

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Inderdad een echte ski dag geloof ik. Het was inderdaad erg koud hoor.

Ik kan mij bij die verhalen wel iets voorstellen....

gr petra

10:42 p.m.  
Blogger Petra said...

Ha ha, leuk, zo'n stel tieners! En skien, brrr, ik moet er echt niet aan denken, hoe leuk ik het ook vind. Het zal al heel erg wennen zijn morgen, er worden sneeuwbuien voorspeld, boehoe! Maar wel mooie foto's, en doodeng, die kist! Misschien overgebleven van Halloween?

10:02 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?