maandag, maart 03, 2008

Happy birthday!

Proficiat pa :)



Van het zonnetje vandaag werd ik helemaal vrolijk. Het is me een op en neer geweest met de temperaturen deze winter. Vorige week viel er veel sneeuw maar voor mij was het veel te koud om te skien. Vanmorgen ben ik maar vroeg naar Greek Peak gegaan, voordat het te warm werd en de sneeuw in 'slush' zou veranderen. Een goede zet; toen ik er kwam was er een klein laagje ijs over de sneeuw, maar bij elke afdaling werd het minder en toen ik om 11 uur uitgeskied was werd de sneeuw steeds stroever.

Het was was weer heerlijk. Mijn favoriete afdalingen zijn aan de oostkant, en toen ik daar bij de lift kwam zei de man die de liften bediend dat ik zijn eerste klant was. Ik had de hele berg voor me alleen :)

Toen ik thuis kwam was Bart net thuis. Het is natuurlijk elke keer weer fijn om hem te zien. Vanavond is hij weer vertrokken.
Vanmiddag heb ik een eind met de hondjes gelopen. Het was lekker warm, zo in de trui zonder jas, heerlijk. Lente komt er heel langzaam aan. De vogels fluiten, de ganzen zijn aan het trekken, en dit weekend was het opeens al licht terwijl ik naar mijn werk reed.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Heerlijk toch als de zon van de partij is! Ja, hier is het ook genieten geweest, dit weekend! Hopelijk komt de lente er nu aan...

9:52 p.m.  
Blogger Petra said...

Na volgend weekend zal het weer donker zijn ;). Daylight savings, you know. Hier ook allerlei kleine lente tekenen, maar zo te lezen loopt Nederland ver op ons voor!

9:53 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

De bomen beginnen hier voorzichtig bladknoppen te krijgen maar dit is een "koud" weekje met temperaturen van onder de 15 graden en 's nachts net boven het vriespunt. Brrr maar gelukkig niet zo koud als bij jullie (is geweest)

8:40 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hier tenminste weer aangenamere temperaturen. Inderdaad een lekkere troep van de sneeuw, maar nog een dagje en alles is weg. Hopelijk is dit inderdaad het teken dat de lente in NY a=in aankomst is.

Gefeliciteerd met je Vader...

gr petra

9:42 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?