dinsdag, oktober 16, 2007

Druk

Het is eventjes best druk hier, en daarom wat stiller. Woensdag heb ik een examen in Health Assessment, en maandag een in Management. Plus nog wat schrijfwerk voor maandag en de week erna de presentatie van ons groepje. Onze presentatie zal gaan over generatie verschillen onder verpleegkundige. Best een interessant onderwerp. Ik had geen idee dat er zo veel artikelen over te vinden zijn!

Ondertussen moet er ook nog af en toe gewerkt worden, zoals dit weekend. Het was voor de afwisseling eens rustig! Momenteel werk ik iemand in, en dat gaat goed. Een heel aardige vrouw, zij is degene waar Micky en ik laatst mee zijn gaan wandelen. Ze organiseert samen met haar vriendengroep ieder jaar een extra lange wandeling. De bedoeling is 26 mijl, maraton-lengte dus. Echter dit is de afgelopen jaren iets ingekort. Komende zaterdag zullen ze gaan wandelen en ze hebben mij ook uitgenodigd. Ze heeft een wandeling van 19 mijl uitgezet, met de optie om te stoppen met 12 mijl.

Vandaag had ik eerst een vergadering om half acht, daarna heb ik boodschappen gedaan, en weer terug naar het ziekenhuis voor een inservice. Deze ging over de Press Ganey's. Dit is een bureau dat het ziekenhuis gebruikt voor zijn enquette's. Iedere patient krijgt deze thuisgestuurd, het gaat vooral over klantenservice, en we krijgen altijd van de leiding te horen hoe we ervoor staan. Ik verwachtte niet veel van deze inservice, maar ik moet zeggen dat het een goede spreker was en dat ik er toch een en ander van opgepikt heb.
Klantenservice staat hier zo hoog in het vaandel; mensen rijden gemakkelijk een uur verder om naar een ander ziekenhuis te gaan als het hun hier niet bevalt. Het ziekenhuis verliest daar dus geld aan, en doet er alles aan om de mensen hier te houden.
Allemaal prima om ze een zo goed mogelijke service te leveren, zo lang ons ook maar de mogelijkheid geboden worden qua personeelsbezetting om dit te doen.

Voor de rest van de dag heb ik geprobeerd te leren, maar mijn hoofd staat er niet helemaal naar. Morgen nog maar eens proberen.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Veel succes met leren. Soms wil het gewoon niet. Dan kan je beter stoppen en de volgende dag weer beginnen.

Ik vind het een beetje vreemd systeem, maar in NL krijg je dat ook al steeds meer.

gr petra

10:17 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Nu maar hopen dat je je vandaag wel kan concentreren. Succes!!

3:42 a.m.  
Blogger Hilde said...

Ja, mijn test is voorbij... Oef! Heb pas volgende maand er opnieuw eentje. Ik weet dus precies waar je door moet... En ik kan je zeggen dat mijn hoofd er ook niet altijd naar staat...

Veel succes met het studeren en vooral met het resultaat!

Groetjes,

10:14 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?