maandag, september 24, 2007

Een dag van kleuren. Blauwe lucht, de laatste bloeiende bloemen, en hier er daar verkleurde blaadjes. Ik heb er fijn een tijd van kunnen genieten; de rest van de tijd ging op aan huiswerk maken en lezen.


Herfstasters met vlindertje. Ze zijn zo mooi tussen de gele guldenroede.


Suzanne met de bruine ogen, ofwel Black-eyed Suzan's.


Cosmos, compleet met bijtje. Omdat ik ze veel te laat en als kleine sprietjes geplant had, bloeien ze nu pas. Tot de eerste vorst... Ik vindt ze zo mooi, en ze staan er in verschillende kleuren roze.


Cosmos


Sommige bomen zijn al goed verkleurd.

5 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Prachtige foto's zeg. Gisteren reed ik naar Albany en onder weg zie je de mooiste kleuren in de bomen komen.


Wat een boef om onder het hek te kruipen zeg..

Gr petra

9:11 p.m.  
Blogger Jasmino said...

Prachtig, die kleuren in de natuur! Ik verheug me wat kleuren betreft al op de herfst, alleen de wind en de regen mag wegblijven!

12:32 a.m.  
Blogger kastelke said...

Toen ik gisteren een brug af reed, recht tussen de rijen bomen in, zag ik ook al die herfstkleurtjes die hier en daar al tussen de blaadjes komen piepen... Nog een paar weken, en het is weer een ware kleurenpracht!
En dan kunnen we weer gaan verlangen naar het groen en de frisse kleuren van de lente. 'k Heb gisteren nog heel wat bloembollen meegebracht die ons dan weer kunnen verrassen!

2:26 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hier was het gister grijs en grauw. De herfst mag wat mij betreft worden overgeslagen...

3:20 a.m.  
Blogger Petra said...

Oh ja, ik wilde je nog vragen over die paarse bloempjes, maar nu weet ik het "herfstasters". Hier zag ik, dat een van mijn favoriete bomen aan het verkleuren is, binnenkort maar eens close ups van maken.

5:31 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?