dinsdag, september 25, 2007

Warm

Hoe vaak zal het voorkomen in New York dat je op 25 september 's avonds nog buiten kunt zitten? Zeer zeldzaam! 19 jaar geleden was het ook een warme herfstdag in Indiana, de dag dat we een gezin werden. Bart heeft op dinsdagen een drukke dag op school, met les tot 9 uur 's avonds, en ik heb hem net pas aan de telefoon gehad om proficiat te zeggen. Zijn golfstokken zijn vandaag gearriveerd, net op tijd voor de verjaardag, hoewel hij ze vrijdag pas zal krijgen.

Voor Tim en Niels was dit ook een belangrijke dag, eentje waar ze volgens hun zeggen 3 jaar op gewacht hebben. Vandaag kwam Halo 3 namelijk uit. Voor de niet-kenners: het vervolg op Halo 2, een video-spel voor de XBox. Drie keer raden waar ze nu zitten. We hebben er geen kind aan.

Voor mij bestond de dag uit wandelen met de hondjes, een vergadering op het werk, huiswerk maken, en weer een heel eind railing van het terras verven. Nog een klein stukje en dan is het klaar. Ja, dat krijg je als je zo'n groot terras bouwt. Ik vindt het niet erg om te doen, en het is een manier om buiten bezig te zijn. Het was er wel warm aan. Morgen heb ik een examen, en ik moet nog veel leren, maar het is met dit mooie weer veel te moeilijk om in een boek te duiken.

Vanavond hebben DaSom en ik een klein stukje in Treman park gelopen. Daar was ze nog niet geweest, en we moeten nog een keer terug om het hele stuk te lopen. Ze had haar gymschoenen op school gelaten, en moest op slippers lopen. Niet zo handig in zo'n park.

DaSom heeft vorige week voor het eerst brownies gemaakt, en vanavond wilde ze muffins maken. Thuis heeft ze nooit geleerd om te koken of te bakken, maar ze krijgt hier de smaak te pakken. Dus wijs ik haar hoe het moet, en dan krijgen we hier straks allemaal lekkere dingen.

7 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Het is inderdaad zo lekker weer. Ook wij genieten met volle teugen.

Wat leuk dat ze het koken wil leren. Mijn meiden zijn af en toe niet uit de keuken weg te slaan en maken al hele leuke en lekkere dingen. Waarschijnlijk steek ik ze ook wel erg aan, want ik ben gek op koken.

Heel veel succes morgen!!

gr petra

9:51 p.m.  
Blogger kastelke said...

Proficiat met de verjaardag van Bart! En wens hem ook een gelukkige verjaardag! Wat een knap cadeau krijgt hij!
Misschien dat DaSom tegen die tijd een verjaardagstaart kan bakken?
;-)
Hier zijn de tuinstoelen en de parasol afgelopen weekend terug op de zolder gegaan. We hadden ze nog wat laten staan, in de hoop dat de zomer er toch nog aan ging komen, maar we hebben de hoop ondertussen maar opgegeven... De winter komt er aan, ik ben al volop bladeren en eikels van de gazon aan 't halen. Enkel in het voortuintje had ik zondag een volle kruiwagen eikels!!!

4:10 a.m.  
Blogger Petra said...

Hier is het ook zo warm, al gaat het na morgen wat afkoelen. Fijn, zeg, zo'n bakster in huis!!

1:37 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Heerlijk weertje, he! Ook hier in St.Louis! We genieten er met volle teugen van...

Proficiat aan Bart!

Groetjes,

6:57 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Gefeliciteerd met Bart ! Heerlijk Annemiek, geniet er maar van in jullie prachtige omgeving. Wat leuk dat Dasom brownies heeft gebakken, hmmm het water loopt me in de mond. Ze worden hier ook regelmatig gebakken.Greetings...

2:39 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Geweldig die herfst hier, het is vandaag 44 graden celsius in de zon en voorlopig hoeft de korte broek nog niet de kast in. Sterkte met de veranderingen op je werk (heb een paar dagen geen blog gelezen bijna)vaak zijn het "hamerstukken" vd directie letterlijk en figuurlijk.
mmm, toch ook eens gaan doen brownies zelf bakken

5:07 p.m.  
Blogger Petra said...

Gefeliciteerd met Bart.
En zo te zien heb je al een hulpje.
http://www.wilton.com/recipes/index.cfm

Hier zijn vast wel leuke tips te vinden ;-)

9:17 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?