zaterdag, mei 05, 2007

Klusjes

Eindelijk komt er wat kleur. Het mooie weer blijft aanhouden, heerlijk. Het is nu echt lente geworden. Het onkruid groeit ook snel en ik heb al heel wat in de tuin gewroet.


Wat kleurtjes komen tevoorschijn.


Foto maken van de tulpen


De tulpen die ieder jaar trouw uit komen.

Gisteren weer eens een heel eind met de hondjes gewandeld. Ik had daarna wel spierpijn want helemaal de berg oplopen had ik al een tijd niet gedaan. Zo verlies je toch gauw je conditie.
Onderweg kwam er een grote zwarte labrador op ons af rennen. Hij wilde alleen maar spelen met Kibbels en Bitz, maar die vonden het een beetje eng, zo'n grote hond. De eigenaar kwam hem gauw weer terug halen.
En dan die eekhoorntjes! Als Kibbels en Bitz er een over de weg zien rennen zijn ze niet te houden en maar blaffen. Het eekhoorntje rent dan gauw een boom in, en zij staan er onder te hopen dat hij uit de boom zal vallen.

Tim had vandaag zijn SAT, een test waar universiteiten naar kijken in het aanmeldingsproces. Hij dacht wel dat hij het goed gedaan had. Ik ben benieuwd, want hij had er totaal niet voor geleerd. Hij had al eens een oefen SAT gedaan, en was daar in tijdsgebrek gekomen. Daardoor had hij wel geleerd dat hij sneller moet werken.

Ondertussen zijn wij voor een bril voor Micky gaan kijken, hij was naar de oogarts geweest en zal er aan moeten geloven. Moeilijk hoor om er een uit te zoeken, alle brillen zien er vreemd uit als hij ze opzet. Toch wat gevonden, en over 1 week zou hij klaar zijn.

Verder heb ik deze week allerlei klusjes gedaan, onder andere een nieuwe kapstok gemaakt. Ik vindt hem wel mooit geworden.

5 Comments:

Blogger Petra said...

Hee, grappig, Katja en Leah hadden vandaag ook hun SAT's. Jullie natuur loopt wel achter op de onze nu, de tulpen zijn al "has beens". Het ziet er hier nu wel al heel zomers uit, alleen de azalea's bloeien nog uitbundig. Hebben jullie die veel daar in het noorden? Iemand vertelde me, dat ze wel groeien daar, maar lang niet zo groot worden als hier.

11:26 p.m.  
Blogger kastelke said...

Die kleuren van bloemen in je tuin, da's mooi. Spijtig genoeg is onkruid een vervelende bijkomstigheid van goed weer.
Duimen dat de SAT inderdaad goed gegaan is!

4:01 a.m.  
Blogger Petra said...

Mooie tulpen....
Oh jullie zijn ook op brillenjacht geweest. Hoop dat het bij jullie een stuk sneller zal gaan dan bij die van Ron ;-)

8:27 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ik vind het na al die jaren nog steeds moeilijk. En ogen opmeten en een bril uitzoeken is al helemaal geen succes want dan kan ik het zelf niet zien.

Ook hier bloeien de tulpen en narcissen en helaas komt het onkruid ook hier overal tevoorschijn. Leuk werkje voor Gj al ie thuis komt.

Gr petra

7:02 p.m.  
Blogger Annemiek said...

Petra; hier zijn wel azalea's maar lang niet zo veel. Bij Cornell Plantations hebben ze een mmoie verzameling, ze staan beschut tussen de dennen.

Elke, altijd een vervelende bijkomstigheid dat onkruid.

Petra; nou ja brillenjacht. Omdat hij nog nooit een bril gehad heeft staat iedere bril hem vreemd.

Petra vD; zo heeft GJ ook nog wat te doen.

2:37 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?