dinsdag, april 17, 2007

Wat er op Virginia Tech gebeurd is had overal kunnen gebeuren, inclusief op de universiteiten in onze eigen stad. Zo zinloos, en zo veel mensen wiens leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Je denkt er nog niet eens aan dat zoiets kan gebeuren, ik maak me gewoonlijk meer zorgen om auto ongelukken. Ik moet ook denken aan mensen in bijvoorbeeld Irak en Palestina die elke dag met zo'n soort zinloos geweld te maken krijgen.
Nu komt er beetje bij beetje nieuws tevoorschijn dat die man al tekenen had gegeven dat hij gestoord was. Een paar jaar geleden was er een jongen op een high school in Elmira die andere kinderen verteld had wat hij van plan was om te doen (hij had al wapens bij zich), en daar is een tragedie voorkomen omdat ze het door vertelden aan de leraren. Maar niet alles is te voorkomen.

Ik zette het vandaag wel allemaal van me af, en ben vanmorgen lekker nog eens een uurtje gaan skien. Nog nooit eerder heb ik in april geskied. De bovenste helft van de berg lag in een dikke mist, dat was uitkijken waar je ging! De sneeuw was prima, een beetje plakkerig. Er waren misschien 10 personen op de piste. Hoewel dat door de mist eigenlijk moeilijk te zien was. In ieder geval fijn om zo een bonus skidagje te hebben.

5 Comments:

Blogger Petra said...

hi hi hi, leuk gezegd "bonus-skidaagje". Heel goed dat je er lekker van genoten hebt!

7:20 a.m.  
Blogger Petra said...

Lekker, dat skien! Ik ga het ook van me afzetten en een wandeling maken en picknicken bij Great Falls.

11:37 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Het had inderdaad overal kunnen gebeuren... Weirdo's lopen er overal!

Goh, er ligt nog heel wat sneeuw bij jullie! Bij ons is het nu mooi weer sinds maandag... Hopelijk volgt het bij jullie.

Groetjes,

Hilde
www.hilde.verenigdestaten.info

3:13 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Natuurlijk kan zo iets overal gebeuren.
Heerlijk hoor dat skieën

3:56 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hopelijk kunnen we uit deze gebeurtenis iets leren dat een volgende moordpartij wel kan voorkomen.

Sneeuw in april en skieen, heerlijk nu het nog kan, maar van mij mag het warm water gaan regenen.

gr Petra

8:40 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?