vrijdag, april 20, 2007

Zon

Nog even een foto (van dinsdag) van de bomen voor ons huis die gebukt gaan onder een zware lading. In het bos zijn veel bomen beschadigd, en struiken liggen plat.



De krokussen komen weer bloeiend tevoorschijn. Dat zijn nog eens taaie bloemetjes.

Heerlijk wat een weer vandaag, en het weekend wordt ook mooi. Alleen hier en daar ligt nog wat sneeuw, en mensen waren golf aan het spelen. Wel een grappig gezicht: groen gras met hier en daar nog sneeuw, en daar liepen ze in hun korte broeken en t-shirts tussen.

Niels heeft vandaag zijn beugel gekregen en is er helemaal niet blij mee. Hij is lichtelijk boos op ons dat we hem dat aan doen. Arm joch, maar zijn tanden staan zo schots en scheef. Nu heeft hij er wel wat last van, hopelijk went het snel.

7 Comments:

Blogger Petra said...

Geniet van het mooie weer dit weekend. En Niels veel sterkte gewenst....

10:31 p.m.  
Blogger Petra said...

Ja, joh, dat went heus! En als zijn tanden eenmaal recht staan is hij er blij om. Ik heb twee voorbeelden ;). Heerlijk, he, eindelijk lekker weer! Veel plezier dit weekend!

10:55 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Geniet van het prachtige weer. Wij hebben al de hele week een lenteweertje. Heerlijk!

Er zijn vast wel meer jongens met zo'n beugel. Het went snel!

Groetjes,

11:42 p.m.  
Blogger kastelke said...

Zo, ik hoop dat jullie werkelijk de laatste sneeuw gezien hebben voor het komende half jaar!
Tja, zo'n beugel... Onze zoon draagt er ook een, maar ik moet zeggen dat er in de klas (8th grade) niet mee gelachen wordt. Kan ook moeilijk, de helft loopt met zo'n beugel! Ze kiezen dan ook van die leuke kleuren elastiekjes uit, maar de onze zweert bij zo'n beetje fel blauw, alhoewel hij nu voor de zomer oranje overweegt. Kunnen ze dat bij jullie ook kiezen?

4:29 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ik heb zelf een aantal jaren geleden een beugel gehad. Helaas heb ik het neit volgehouden met als gevolg dat zijn tanden nu nog scheef staan. Nu is het niet leuk en kan ook best zeer doen, maar er komt een tijd dat hij er blij om is...

geniet van het lekkere weer.

gr Petra

9:24 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Het is wel even wennen, maar inderdaad dat gaat snel. Het is voor zo'n knul toch wel even vreemd, maar over een tijd weet hij niet beter. Maar voor nu, sterkte Niels. Hè jij ook lekker genieten van het lekkere lenteweer ! Groetjes

3:11 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Ik hoop ook dat Niels later het nut van een beugel inziet. Het begint nu al te wennen, maar hij kan wat minder goed eten en het doet wat pijn als hij bijt. Dat zint hem niet.

8:00 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?