vrijdag, april 27, 2007

Pff, de gang is geverfd, het nieuwe tapijt zit erin, wat een heel gepriegel was, want met 4 deuren zitten er nogal wat hoekjes om uit te snijden. Maar nu ziet het weer netjes uit.
Er ligt zo veel achterstallig werk in huis, heel klein beetje bij beetje zal ik het bijwerken. De laatste les verpleging van het semester zit er ook op, en nu kan ik wat andere dingen gaan doen. Ik had allebei de laatste schrijfstukken voor Engels en verpleging heel goed gedaan, een 100% en 95%, ben toch wel een beetje trots. Voor verpleging moesten we schrijven over wat we denken wat het niveau van de verpleegkundige moet zijn. Het is namelijk zo dat er momenteel 3 niveau's zijn die allemaal dezelfde vergunning krijgen (diploma, associates, en bachelor). Verpleegkundige organisaties proberen het begin niveau al jaren op te krikken naar bachelor's, maar hebben het al 40 jaar niet klaar gespeeld.
Volgend semester krijgen we "health assesment" en "epidemiology" (ik moet het eerst nog goed uit leren spreken). Health assesment heb ik 18 jaar geleden op Purdue al eens gehad, maar ik denk dat ik het opnieuw zal moeten doen omdat het zo lang geleden is.

Vandaag was Niels thuis gebleven van school. Ze hadden "focus day" op school, een dag met allerlei activiteiten. Hij vond het maar allemaal stomme dingen, en het helpt ook niet dat Tim en Bart zeggen dat ze nog nooit de activiteiten gekregen hebben waar ze zich voor opgegeven hadden. Hij heeft samen met mij van alles gedaan, en dat is ook wel eens leuk. Zelfs nog een heel stuk met mij en de hondjes gelopen. Hij komt dan helemaal los, en verteld honderduit.

5 Comments:

Blogger kastelke said...

Da's altijd de ellende van zo'n speciale klussen: de kaboutertjes komen je dagelijkse routine niet over nemen. Maar je hebt nu toch weer een mooie gang!
't Is wel fijn dat jullie de kinderen af en toe eens een dagje thuis kunnen houden. Moet kunnen, zo nu en dan, vind ik. In België mag je je kind maar 3 of 4 keer per jaar thuis houden zonder doktersbriefje. :-(

2:51 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Da's toch weer lekker binnenkomen als het allemaal weer netjes is. Wat leuk dan hè als je even alleen met 1 van je zonen bent, dat er dan van die verhalen komen. En dan zeggen ze dat jongens niet kletsen... Fijn weekend verder, Annemiek ! Geniet ervan.
En nog gefeliciteerd met je mooie resultaten !!!

2:54 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

100 en 95 dat is toch hartstikke goed !

Wel lekker dat het er voor nu even op zit.

Gr Petra

6:45 p.m.  
Blogger Annemiek said...

Elke; de laatste maanden is er echt alleen maar het minimale gebeurd vanwege mijn lessen. Doet wel goed om weer wat op orde te krijgen.
Voor Niels zal er toch een briefje meemoeten maandag, van ons dan, niet van de dokter.

Mary-Ann; het is inderdaad weer mooi binnenkomen. En jongens niet kletsen; dan hebben ze gewoon hun favoriete onderwerp nog niet aangesneden.

Petra; vond ik ook wel netjes. Ik moet oppassen dat ik het niet te perfect wil, want bij die 95% dacht ik meteen 'maar een 95'. En even pauze is wel fijn.

8:10 p.m.  
Blogger Petra said...

Gefeliciteerd zeg. Hartstikke goed gedaan van je. Dat verdient wel een schouderklopje!!

7:21 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?