maandag, maart 26, 2007

Diertjes

Micky is vanmorgen voor een paar dagen naar Boston vertrokken voor een les, dus ik ben een paar dagen manloos. Alleen heb ik weer eens een onhandig dienstrooster, waardoor ik elke middag weg ben, maar dat zal ook wel weer loslopen. Tim en Niels vinden het niet erg.

Het was een lekker temperatuurtje vandaag, en ik heb er even van genoten. Kibbels en Bitz vinden het bankje geloof ik wel fijn. Eens kijken hoe lang het duurt eer ze door hebben dat die stoel nog veel lekkerder zit:


Bitz zit klaar om weg te duiken voor de camera. Als je er al mee aan komt lopen rent ze weg, ze vindt die flits helemaal niet leuk!

Toen ik vanavond thuis kwam liep er een dikke wasbeer op de oprit! De honden stonden als gekken voor het raam te blaffen. Het is niet vaak dat je wasbeertjes in daglicht ziet, dat kunnen dan hondsdolle zijn. Het was bijna schemer, plus dat het weer net warmer wordt, dus hopelijk was hij daarom op pad en niet omdat hij hondsdolheid heeft.
Met dit warme weer is het dierenleven allemaal een stuk actiever, en ik zag ook wat hertjes in de achtertuin. Die hebben zich vrij goed verscholen gehouden deze winter.
Nadeel met dit actiever dierenleven is dat er ook meteen weer veel doodgereden dieren op de weg liggen. Zo triest.

5 Comments:

Blogger kastelke said...

Dan zijn we deze week allebei "manloos". ;-) De mijne zit in New Jersey.
Jullie leven daar wel dicht bij de natuur. Da's heerlijk. Hier hoor je 's morgens ook de vogeltjes fluiten, en enkele dagen geleden zag ik de eerste reiger van dit seizoen, en in de vijver achter onze tuin zie ik vanaf mijn computer soms witte ganzen zitten. Da's allemaal wel veel minder spectaculair dan wasbeertjes en hertjes, maar toch ook wel leuk.

4:02 a.m.  
Blogger Petra said...

Sterkte met het manloos zijn! Gelukkig zijn de kinderen alweer oud genoeg om zichzelf te bedruipen, ik vind het een enorm verschil met toen ze kleiner waren, althans. Leuk, he, al die dieren, ik geniet er ook zoveel van! Ook van het gezang van de vogels!

8:21 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ik vind het nog steeds zo bijzonder, die 'wilde' dieren, die je in Nederland alleen in de dierentuin tegenkomt! Helaas woon ik in redelijk stedelijk gebied en zie ik dus niet zo heel veel dieren, maar van de zomer gaan we naar Alaska dus kunnen we ons hart ophalen!

8:22 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ik ben elke week 'manloos'... (als je de klein mannen niet meerekent). Roel reist haast elke week 3 tot 5d. Gelukkig is hij in het weekend thuis. Het went snel, hoor! Maar toch veel moed toegewenst...

Dat bankje zit inderdaad heel fijn als je de foto's bekijkt. Wat goed van je! Hopelijk blijft het zo...

Groetjes,

10:31 p.m.  
Blogger Annemiek said...

Elke; jij bent wel vaker manloos he, het zal allemaal wel wennen.
Heerlijk die vogeltjes en andere dieren he.

Petra; wat een verschil ja, met toen ze klein waren. Fijn als ze een tijd alleen kunnen zijn en je niet voor babysitters hoeft te zorgen.

Andrea; leuk zeg, naar Alaska, staat ook nog op mijn verlanglijstje.

Hilde; lijkt me helemaal niet leuk iedere week manloos, maar zoals je zegt, ik geloof ook wel dat het went.

7:24 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?