maandag, januari 01, 2007

Dag 1 van waarom deze dag meetelt: *het gevoel hebben dat we vandaag goede zorg geleverd hebben. En het maagvirus lijkt aan het einde van de ronde onder het personeel te komen.

Het was wel bezig op het werk, maar niet te gek druk. Dan heb je tenminste tijd om goede verzorging te geven. Iedereen is minder gestressed en daarom wat aardiger.
Er waren ook weer wat negatieve dingen, zoals familie die een uur nadat je dienst begint al een lijst klachten heeft, maar later waren ze geloof ik toch wel weer tevreden, zo ver dat mogelijk was tenminste.

10 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Gelukkig nieuwjaar.
Wat vervelend dat je meteen op de eerste dag van het neiuw jaar moest werken. Ik weet wel dat het in zo'n beroek ook niet anders kan.
Ik vind dat je trouwens een heel goed voornemen hebt om elke dag iets op te schrijven dat is heel nobel. Wat ik daarvan zo leuk vind is om van dezelfde dag van vorig jaar te zien wat je hebt geschreven.
Nu wel volhouden, dat is het moeilijkste.

10:57 p.m.  
Blogger kastelke said...

In zo'n ziekenhuis kan ik me inbeelden dat je ooit wel eens "de volle laag" krijgt van mensen. Gewoon omdat het dikwijls een heel stresserende ervaring is voor hen. Je staat als persoon zo machteloos tegenover heel wat dingen die jou of je geliefden overkomen, en dan is het effe afreageren. Op de verpleegkundige bijvoorbeeld?

6:13 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ja, ik ben weer bijgelezen en net op tijd om je de beste wensen nog te wensen voor het komende jaar.

Heb ook gelezen dat je een paar weken terug echt vlak bij me was, Sevenum, Helden enz. Oudejaarsavond hebben we in Grubbenvorst gevierd, dat zal jou dan ook wel bekend zijn. En zo leuk om jou te zien schrijven over het mooie tuincentrum in Sevenum, regelmatig liep ik voor de kerst daar ook even binnen.

It's a small world.

10:19 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Blips; ja, werken op weekenden en feestdagen hoort erbij.
Iets positiefs over elke dag te bedenken lijkt me wel een uitdaging, en ja, elke dag zal moeilijk vol te houden zijn. Vooral na een werkdag.

Elke; precies ja!!! Tevens een van de moeilijkste dingen om mee om te gaan.

Marion; hi! Leuk dat ik in de buurt was he :) Welke plaats woon je?

8:00 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ik woon in Weert

2:40 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Dan was ik bijna nog dichter in de buurt geweest; ik heb een vriendin in Nederweert (die vroeger in Weert woonde), maar waar ik niet aan toe gekomen ben om naar toe te gaan.

8:06 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Heb je een naam? Ik zit namelijk aan iemand te denken die verpleegkundige is, uit Weert komt en nu in Nederweert woont. Haar leeftijd zal rond de vijftig zijn, tenminste haar man is net 50 geworden.

7:17 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Ze is wat jonger dan 50.
Haar naam, Marleen T.

7:44 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Nee, dan is het een ander. Nou ja, mocht je eens iets willen hebben daar (een kaart of een bloemetje) dan laat maar horen dan stop ik het uit jouw naam wel in de brievenbus of geef het af.
Ik kom er toevallig bijna wekelijks omdat mijn fysiotherapeut daar de praktijk heeft, is 10 minuten rijden voor mij.

4:53 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Dank je voor het aanbod, ik zal het in gedachten houden.

8:16 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?