donderdag, december 21, 2006

Kerst lichtjes

Het ziet er niet naar uit dat we een witte kerst zullen krijgen, in tegenstelling tot de mensen in Colorado waar ze ingesneeuwd zitten. De temperaturen zijn nog zo lekker, dat een korte wandeling met de hondjes vanmorgen uitliep naar meer dan een uur.
Er was een kerstfeestje op het werk, ik zou niet gegaan zijn, maar het was tevens het afscheid van iemand waar ik jaren mee gewerkt heb. Daar moest ik toch even naar toe. Het was wel leuk.
Wat niet zo leuk is, is dat er een maagvirus rond gaat onder het personeel en de patienten. Ik heb het deze week gehad, en dat was niet mis! Waarschijnlijk heb ik het zondag van een van mijn patienten gekregen die het had. Je kunt nog zo vaak je handen wassen, sommige dingen loop je niet mis.

Nog wat foto's van kerst decoraties in de buurt; vlakbij ons zijn 2 huizen waarvan de eigenaars zo te zien elkaar de loef willen afsteken. Overdag stelt het niks voor:


's Avonds komt het tot leven:


Aan de overkant, overdag:


En 's avonds:

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ja dat is een grappig gezicht. Het stelt overdag inderdaad niks voor totdat het donker wordt.
Hier misschien sneeuw morgen. Ik hoop het echt.

10:54 p.m.  
Blogger kastelke said...

Bij ons in de buurt helemaal geen versierse huizen, hoogstens eens iemand die een slinger in een boom(pje) heeft gehangen. En zo kwam mijn stoute kantje boven: Als ik nou eens een hele hoop versiering zou kopen voor buiten aan ons huis, hoe lang zou het duren vooraleer "men" begint te volgen?...
(maar natuurlijk koop ik geen versiering, ik hoop volgend jaar in Amerika te zitten, en dan kan ik met die Belgische stekkers niks doen! Ik zal het in Amerika wel versieren!)

2:41 a.m.  
Blogger Petra said...

Balen, zeg, dat virus! Inderdaad, soms helpt al het handen wassen niet. Ik was ook erg voorzichtig toen Saskia ziek was en toch ging het door iedereen.
Hier ook geen witte Kerst, wel misschien een regenachtige :(.
Alvast een heel fijne dag gewenst!

9:35 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Een witte kerst in Nederland herinner ik me niet eens!

6:06 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?